Máte zkušenosti s dlažbou Semmelrock?

Profilova fotka
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s dlažbou Semmelrock?
Odpovědět
Profilova fotka
@peff , dúfam že si nekupila... Ja mam, ale nie dobré.... Je dosť nekvalitná...
Odpovědět
@elisss54 Ahoj, jak myslíš nekvalitní? Taky se nám líbí a docela vážně o ní uvažujeme na terasu. Díky za odpověď
Odpovědět
Profilova fotka
@faltak , určite ju nekupuj..., teraz hovorím presne o tej čo je na obrazkoch, teraz rýchlo neviem názov. Odlupuje sa na rohoch, je velmi porovita, takže sa v nej drží nečistota, a už sa na niektorých dlaždiciach ta bet. časť vymýva a vidno len piesok v dlaždici. O farebnej nerovnosti radšej nehovorím, lebo tá tam je dosť výrazná...Treba si vybrať dlaždice s mene porovitým povrchom, hladšie, toto sa nedá udržiavať. Začni si všímať dlaždice, ktoré su už niekde položene, ako sa správaju pri používaní, dá sa to krásne vidieť.... Mne sa teraz najviac páčia tmavšie verzie dlaždíc, čo su také trošku akoby s takým leskom / na slnku to trochu vidno/, na tých vidno, že su pekné čisté aj za nepriaznivých okolností. Len maju také neprevidelne tvary zvačša a čo sa mi ešte viac páči je tam mala spára, čo je tiež veľké plus. V týchto od semmerlocku su veľké a drží sa tam veľmi mach, no proste hrôza...
Odpovědět
@elisss54 Když na obrázcích to vypadá super..ale po přečtení tvých zkušeností se asi radši poohlédneme opravdu někde jinde. Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@faltak , určite ano, ja som si myslela, že to je jedna z tých lepších firiem, ale vôbec to nie je pravda.
Odpovědět
Profilova fotka
Ellisss54 bohužel, už ji máme položenou. Stavebník neměl asi také zkušenosti ( přestože se jedná o velmi zkušeného stavitele ) a při pokládání drobně pršelo a celou ji zašlapali od hlíny. Umíte si to představit???? Sice nastoupil s vysokorychlost. VAPkou, ale mnoho toho nezmohl. Že to prej na svoje náíklady celé předělá ( 70 m2), tak jsem řekla že to zase ne. Prej stejně získá časem takovou "patinu". No opravdu z ní nic nejde dolu, přímo u prodejce mi řekli, že tím jak je pórovitá, všechno se do ní zažere. Takže za mě jednoznačně zklamání, i když manželovi se to líbí. Zkusím nafotit a hodit sem fotky.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
@peff Ahoj ,tak se zde zajímám o dlažbu semmelrock a čtu tvou diskuzi...Jak je na tom dlažba teď? drží a jsi spokojená?Vybrala jsem si stejný typ,akorát triomix podzim a teď po přečtení jsem mimo :-S
Odpovědět
Profilova fotka
@makysek78 ahoj,máme od Semmelrocku triomix podzim,pokládali jsme si jí sami.Zatím jsme spokojeni.Je to venkovní dlažba,takže nemůžu počítat s tím,že bude stále jako nová.Zatím nám z ní pustil i olej od auta. Nafotím o víkendu a dám do fotoalba.Všichni,co chodí okolo,tak se jim líbí.Přeji dobrou ruku při výběru :-)
Odpovědět
@rejdidlo Tak to je fajn,za fotky předem děkuji.Původně jsme si ji chtěli pokládat taky sami,pro zajímavost jsem dala poptávku a kousek od nás se mi ozvala firma a spočítali nám 80m2 hutnění+pokládka na 14500kč,což je celkem dobré.Máme tři malé děti,tak čím dřív to bude ,tím líp.S nimi by jsme to s manželem dělali dlouho ;-) .Tak snad budeme spokojeni.
Odpovědět
Profilova fotka
@makysek78 ahoj,to je krásná cena.Do toho bych šla hned.My bydlíme u Prahy a to jsou ceny trochu jinde :-(
Odpovědět
Profilova fotka
makysek78 - teď už jsem si asi zvykla, , ale protože máme světlo -tmavou, tak pochopitelně ta světlá se někde zašpiňuje ( pod rohožkou atd. ). Docela se z ní vymývá písek ze spár, takže po půl roce budeme muset dosypávat. Ale asi jsem náročná, protože známým se v reálu natolik líbila, že si ji dali k domu.Ptro mě bylo nejdůležitější, že se v zimě nebude klouzat. Všechny ty pololesklé apod. mi evokují pád na držku :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Mame a spokojenost.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý den, právě jsme dokončili pokládku Semmelrock Easy Top City - taková žlutobílá. Vypadá hezky, Ale včera jsme se na ní poprvé před garáží otočili autem - a ejhle - šmouhy od pneumatik. Tak jsem otrávená, protože bydlíme v lokalite, kde se denně jezdí autem... Netušíte, jestli se třeba nedá dlažba něčím napustit, ošetřit, "naimpregnovat"? Nevím, jak zvolit správné slovo..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Dobrý den máme Rhodos Elegant Combi a děs běs. Máme pejska bišona a je na ní vidět úplně vše a nevím, čím to mám vyčistit. Ničím to nejde. Prosím o rady, zkušenosti. Děkuji moc
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj lidičky, taky se nám líbí, ale jak jsem si to přečtl, tak se děsím, no nic, asi budeme volit něco jiného nebo po těch letech šel výrobní proces kvality nahoru :-) ? A ještě mám prosím dotaz, za kolik jste tehdy koupili m2?
Odpovědět
Profilova fotka
Máte někdo, prosím, další zkušenosti ? Tato dlažba je krásná, ale po přečtení diskuze se špatnými zkušenostmi uvažuju nad změnou.
Odpovědět
máme také semmelrock bíločerný tuším,že elegant.co už bych příště nikdy neudělal, je vzít zámkovku s ostrými rohy-bez zkosení po obvodu kostky-dlažba je doslova křehoučká a ostré hrany dlažby se snadno ulamují.takže zkosený hrany-ať se líbí či ne,mají své opodstatnění a výrobci to vědí... Jak píšete,tam kde se hodně chodí z hlíny,má dlažba opravdu hnědoučký nádech,dost se v ní drží prach,ale nepřijde mi teda nějak pórovitá,přijde stejná na pohled jak konkurence.... ale zkušenosti od konkurence nemám. Ale celkově přes výše psané,jsme s dlažbou spokojeni 3 roky,nepelichá,nerozpadá se,nemá výkvěty a účel plní.kdybych vybíral znovu,nezaujatě vybírám mezi semmelrock-cs beton a best co se mi líbí nejvíce....
Odpovědět
Profilova fotka
@stavitel69 takže se ty hrany ulamují ? Ten semmelrock elegant je krásný, ale asi opravdu zkosené hrany jsou praktičtější. A nějaké odřeniny, případně stopy po pneumatikách ?
Odpovědět
@simi.w máme ji jen chodník okolo baráku a terasu,stání pro auto je klasika šedivý obdélník tl. 8cm. ten semmelrock dělá-dělal tuším jen 4cm a to je jen pochozí.pro osobák minimálně 6cm. jojo,stačí třeba šikovně noha od židle na hraně a postupně rokama si vytváříte zkosené hrany:-) doporučuji zkosené hrany,jelikož se v těch zkosených hranách ztratí i případné nerovnosti atd,u těch ostrých hran je vidět každá nerovnost,každá hranka jen o 2mm výš.....
Odpovědět
Profilova fotka
@stavitel69 děkuji :-) to je škoda, měli jsme ji vybranou, tak teď nevím můžete poslat odkaz na něco lépe vyhovujícího i pro stání pro auto ?
Odpovědět
Pod auto vyberte něco v tloušťce 6cm,pokud budete třeba traktor vozit dřevo,nebo nějaká těžší technika občas tak volte 8cm.jak píšu,stání před garáží klasika šedivý obdélník,co je všude na chodnících.... jinak nejlepší životnost,bezúdržbovost atd budou mít žulové kostky....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Ahoj. Musím se také přidat se zkušenosti. Máme Semmelrock Elegant hnědobíločernou, 8cm, vjeli jsme na ni cca 20x Fordem Fiestou a dlažba je v hrozném stavu. Jsou v ní ťupky, ulámané rohy, ulámané kraje, prostě děs. A to ji máme teprve měsíc. Bojím se představit jak bude vypadat po zimě a až na ni začneme vjíždět oběma autama.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?