Poraďte, jak levně upravit předzahrádku?

Profilova fotka
Prosím máte někdo tip,zkušenosti,radu jak upravit předzahrádku cca 20 m2. Prvotně zaseta trava,které se na severní straně pod mohutnou třešní nedaří,. Rozhodli jsme se,že uděláme kultivovaný, na udržbu nenáročný prostor,který se da využit i k parkování. Jenom beton,nebo asfalt, je pro nás v tomto momente vysoka investice. Jak co nejlevneji upravit prostor pred domem?
Odpovědět
@matvej21 Nevím, jak to vypadá u vás v ulici či u domu s parkováním, ale my měli stejný problém. Máme garáž, kde auto ještě nebylo a dlouho asi ještě nebude a dvě auta. Když přijede návštěva , chtěli jsme , aby mohla zaparkovat u domu. Zároveň jsme nechtěli před domem jen betonovou dlažbu tak jsme to vyřešili takto : Dlažby http://tadyjetonase.rajce.idnes.cz/Dl... Předzahrádka http://tadyjetonase.rajce.idnes.cz/Pr...
Odpovědět
Profilova fotka
@pavelcent přes @pavelcent vypadá to moc příjemně a hlavne udržovaně, vyjde taková dlažba draze?
Odpovědět
@matvej21 Dlažba stála 730,-Kč za m2 včetně práce a podkladových vrstev kameniva.
Odpovědět
Profilova fotka
@pavelcent to nezni špatně, a dá se to event. položit i v tomto počasí?
Odpovědět
@matvej21 Určitě jo, u nás nedělali jen když mrzlo víc jak -5 C.
Odpovědět
@matvej21 Jen bych upozornil na výběr firmy. Terasu jsme dělali jako první a potřebovali jsme to vcelku rychle, vzali jsme první nabídku firmy, o které jsme věděli jak dělá , ale neznali jsme ceny. Ta si, za obyčejnou šedou zámkovou dlažbu včetně práce a podkladového kameniva vzala 1.250,- Kč za m2. Takže pozor, cenový rozptyl může být veliký a vyplatí se hledat.
Odpovědět
Profilova fotka
@pavelcent Moc děkuji za cenné rady!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?