Akita inu, máte někdo u baráčku tohoto pejska?

AHoj, máte někdo u baráčku tohoto pejska?
Odpovědět
Profilova fotka
bohuzel ne, ale kdybychom si porizovali psa - tak jedine toto plemeno... :) pak jsou jeste shiba inu, ale ty jsou mensi... :-)
Odpovědět
veroonka: nám se také právě líbí, ale nemáme s ní zkušenosti
Odpovědět
Profilova fotka
tak to jste asi videli Hachika :-) ikdyz my mae radi hodne veci z japonska..... ja bych oslovila nejakeho chovatele... v CR jich je hodne, ale pozor aby clovek nenarazil na nejakeho mnozitele.... Majitel akit musí být se psem ve velmi úzkém kontaktu, protože akity, které jsou nucené pobývat většinu dne samotné, trpí. Akita je na svou rodinu velmi fixovaná a chce být s ní, ať už je kdekoliv.
Odpovědět
veroonka: také máme rádi japonsko :) a tenhle pejsek je nádherný. už jsme si toho přečetl dost, ale tady u nás je nikdo nechová.budeme muset někam zajet
Odpovědět
Profilova fotka
@closen Ahojky zrovna ted jich máme doma devět.Jinak jsou tu jen dva.Máme fenečku Cairo.A pejska Centurie.Tohle plemeno můžu vřele doporučit k dětem.Jestli máte jakoukoliv otázku nebo chcete přijet není problém.
Odpovědět
Ahoj,děkujeme. Zatím jednáme o baráčku,pak se uvidí
Odpovědět
Profilova fotka
@closen No do bytu bych ho nedoporučovala.Kvůli chlupům na jaře si děláme srandu,že kdyby jsme to sbírali máme z teho svetry celá rodina :-D Jinak je to velice oddaný plemeno.Jenom je to paličák prvotřídní.Rozhodně bych do začátku doporučila ohlávku.Klidně můžete přijet na víkend a pobýt u nás.Není to problém.
Odpovědět
Moc děkujeme :) v létě bychom asi i mohli.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
Zkus se obrátit na "frapik" ty akita inu mají :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?