Jak odradím psy, aby chodili na wc na moji předzahrádku?

Ahoj pejskaři, prosím o radfu. Bydlim v domku s malou předzahrádkou . Bohužel pejskaři chodi kolem a nechávají tam pejsky vykonávat svoje potřeby, ikdyž hned naproti je obrovská louka. Vím, že pes za to nemůže, chci se zeptat jestli neexistuje nějaký odpuzovač tak aby je to u mě na zahrádce nebavilo :-) děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych tam dala velkou ceduli s textem mířeným na pejskaře, že i já jim nechodím sr... na jejich zahradu, tak ať si své miláčky ohlídají a dala bych tam šipku směrem na louku :-)))
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
@deninovako taky tohle budeme řešit tou cedulkou a asi i stojanem na pytlíky u popelnice!! :-) Fakt mě to štve, protože já sama jsem pejskař a ho*na po mých psech poctivě sbírám..ještě mě napadlo vzduchovku z okna a neukázněné majitele psů střílet do zadnic! :-D :-D Na druhou stranu, aby jsi tu potřebu znepříjemnila psům, tak snad leda el. ohradník nebo nějakou mega sirénu když vstoupí na tvůj pozemek - ale z toho by mohl mít smrt i páníček nooo..
Odpovědět
@leg no ta cedulka je boží :-D :-D @deninovako mě zase chodily do zahrady sousedů kočky a neustále mi dělaly kopičky v kůře.....byla jsem z toho úplně vytočená do vrtule....koupila jsem Stop Pes (je to i proti kočkám) v granulátu a posypala tim tu kůru. Dali pokoj, ale chce to po asi 1-2 měsících obnovovat - nějak jim to smrdí či co. Rostlinkám to nevadí http://www.agromanualshop.cz/stop-pes... - měla jsem tuto značku, jen ne tedy sprej, ale granule (vycházely cenově líp)
Odpovědět
Profilova fotka
@deninovako Tak tohle je spíše o lidech, než psech....když se náš vytentí na jakémkoli nevhodném místě, jako venku ve městě, u nás na vsi pře sousedovic barákem apod., tak to prostě posbírám....nesbírám jen v přírodě.
Odpovědět
Profilova fotka
Když chodí na zahrádku psi, tak se to ještě dá, ale my máme starou zeď směrovanou do úzké uličky kolmo k náměstí, kde kromě ordinační doby lékaře (v domě nad náma) není skoro žádný pohyb a na tu zeď jsem si museli dát cedulku pro lidi, že toto není veřejné wc a ať si chodí vykonávat potřebu jinam. :-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Možná bych jim dala odměnu když to vykonají jinde aby si to pamatovali takhle jsem to dělali když jsme učili štěně chodit na psí záchod, než se naučil, že chodíme ven :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?