Kolik zvířat máte doma, aneb máte doma soukromou zoo?

Ahoj, zajímalo by mě, jestli jsem jenom já takový blázen do zvířatek nebo je nás víc :-)
Odpovědět
No nyní máme jen barevnou bolońačku.Ale byly doby, kdy jsme měli psa,potkanku, ještěrku, rybičky, křečky původně 2 a najednou jich bylo 18 a strašilku, vše najednou.Kolik jich máš ty?
Odpovědět
Teď bydlíme ještě v paneláku a měli jsem tu přesně taky asi 18 křečků :D kočky a želvu, teď máme kočku, želvu,ale až se přestěhujeme do bytu v baráku se zahradou,tak tam mám 3 psi a ještě pořídíme rybičky, papouška,králíka a ještě bych chtěla leguána,všichni si klepou a hlavu,že nejsem normální,ale jsem fakt :-)
Odpovědět
Profilova fotka
:D My máme tříletého psa, půlroční kočičku a stejně staré dva morčecí kluky:D Takže malá zoologická. Aspoň se k nám chodí koukat sousedi s malou holčičkou:) A až dostavíme, přibude ještě jeden pejsan:)
Odpovědět
hlásím malou zologickou :-D Dva hafany, 5 ovcí, jeden beran, 25 slípek a dva kohouti, 30 králíků semtam nějakej hraboš, myši a dokonce i ty mrchy německý....brrr. A teď na jaře přibudou jako každý rok husokachny...asi 6kousků..
Odpovědět
Profilova fotka
mno pěkně holky, my máme zatím jednoho hafíka a dvě čičiny. jelikož bydlíme v 1kk, tak víc ani nemůžeme. Ale v brzké době se stěhujeme na baráček a tak už se těšíme na další přírůstky :))
Odpovědět
My už máme domácí farmu docela prořídlou, teď už nám na dvorku běhá jen bernská salašnická fenka, dvě kočičky, 8 slepiček, jeden kohoutek a jelikož jsou kočičky pěkně rozmazlený, tak máme na kůlně i pár myšek...
Odpovědět
Ahojte vespolek, já mám doma leguána a 3 kočky. Rádi by jsme si pořídili i psa, ale bohužel to z časových důvodů nejde. A proto abych si to vynahradila chodím do psího útulku každý víkend venčit pejsky a musím říct, že to je bezva odreagovačka.
Odpovědět
Profilova fotka
U nás je to 1 vlkodavka a 2 yorkšíři :-D :-D :-D 1 kočka,X králíků,15 slepic,1 kohoutX rybiček,1 želva zatím je to asi vše 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@emi22 ja mam v 4+1 dva dobrmany a kocoura, pritel ma doma 6 NKO a slepice, 2 bejky, x prasat a kraliky :]
Odpovědět
Ahoj,my teda bydlíme v bytě 2+1 a máme dvě zvířátka :) Devítiměsíčního pejska Rexíka a už dvoleté morčátko Toma :) Kluci by chtěli ještě papoucha a takové ty "velice oblíbené mazlíky" jako tyranosaura,slůně nebo delfína :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My u baráku máme 2 pejsky (Salašníka a směsku dovezenou od moře =D) 3 kočky co si k nám sami vlezly, Teddy králíčka, 8 slepic a kohout, 2 fretky a nějaká myš tu občas taky proběhne no..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Tak my máme v garsonce 2 křečky, 2 činčily, králíčka a ježka. Až se přestěhujeme do domku, tak určitě navštívíme útulek a dáme několika zvířátkům druhou šanci na hezký život. :-) Zvířata jsou pro mě vším.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj :-) tak my jeden čas měli doma pohromadě králíka, 2 papoušky, potkana a křečka :-) teď už zůstal pouze králík ale za to se jsme si k němu vzali z útulku fenku NO a ta vydá za ZOO :-D mít baráček, tak je nás je určitě mnohem víc :-)
Odpovědět
My jsme měli koně, psa, kočku, dva králíky, morče a šneky. Teď, když už nebydlím u našich, mám jen psa a nově i morčáka (ten je manželův) Do budoucna už asi zůstama jen u těch morčat, protože zvířata zaberou hrozně moc času, který nemám
Odpovědět
My jsme teď v podnájmu ve 2+1, a máme tady "jenom" fenku setra, tři morčata a africké šneky. Na domečku to chci ale rozšířit, u rodičů před odstěhováním jsme měli 3 kočky, 3 psy, slepice, krůty, králíky (zakrslého i chovné), morčata, rybičky, želvu, potkany.....tak nějak se to točilo, od dětství jsme měli strašilky, papouška, křečky, burunduky, činčily...a já nevím, co ještě :-) Je zajímavé, že jsem se zvířátky vyrostla, vždycky jsme jich měli hodně, a když v tom teď chci pokračovat, rodiče mě odrazují :-D A přitom si přítí měsíc jedou pro čtvrtého psa.
Odpovědět
Profilova fotka
Když jsem bydlela v domku, měli jsme andulku, 2 kočičky, 2 pejsky (1 německého ovčáka a 1 špice), 10 slepic, přes léto 30 brojlerů (kuřat), někdy i moráky (krocany), 30-50 holubů a 16 jalůvek. Hraboše a krtky v anglickém trávníků jsem nepočítala :-D Teď jsem v bytě jen se dvěma andulkama a kočiček si užívám přes víkend u rodiny :-)
Odpovědět
:-) tak u mě přímo v bytě jsou 2 kočičáci - nalezenčině a útulkáček, vedle v bytě u rodičů mám ještě psa (nalezenec) , který se ke mě odmítl nastěhovat (už je mu 16,5) a mají kocoura, v dalším bytě vedle má ségra fenku (zachráněnou přímo od bezdomovců) a kočičku. Takže na zahradě občas pobíhají 4 kočky a 2 psy. Jinak během mého dětství jsme měli několik koček, psa, potkany a několik křečků. Přiznávám se, že mi to nestačí a ráda bych ještě další kočku a nějakého pejska. Obojí samozřejmě z útulku. Ještě bych ráda hada, ale to by se manžel odstěhoval. :-/
Odpovědět
Profilova fotka
Máme labradora a kocoura (nalezence) a příští rok si pořídíme ještě jednoho labíka.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme labradora a morče.Klidně bych víc zvířátek,ale do bytu docela nevhodné.Takže čekáme až bude baráček a pak to rozjedem(slepice,prasátko,křepelky a možná králiky) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Aktuálně kočka a kocour a půlroční štěně křížence pitbulla se stafordem.Do měsíce přibude drůbež (slepice,brojleři,kachny a 2 krůty) a párek králíků - ty budou pro děti.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme v bytě zatím u psa, tří agam a kupy švábů. Zkoušeli jsme dva pejsky, ale bohužel to nešlo... Tak si spravuju chuť u mamky - s naší fenkou retrívra a se segřinýma pěti fretkama. Byli i potkánci, ale už umřeli.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já ještě do nedávna bydlela s želvou,rybičkama, dvěma osmákama,zakrslým králíčkem, burundukama ,kavkazačkou, britkou. Slepicema a králíkama na chov. Teď bydlím taky v rodiném domě,ale už jen s obřím akváriem rybiček,dvěma želvičkami a s dvěma psy -jeden je venku a jeden doma( do budoucna psa do baráku už ani za nic). S domečkem se ale pomalu začínáme loučit a vybíráme pozemek pro stavbu nového ,,venkovského" stavení. Plánujeme tak spíš zvířectvo na chov. Dvě ovečky,dvě kozy,koně zatím asi jen jednoho a dle možností a rozlohy jednoho čunika vždy jen na vykrmení a jednu kravičku na domácí mlíčko. Chci se tak zároveň zeptat,jestli někdo máte zkušenosti s malým hospodářstvím. Jak to časově zvládáte?
Odpovědět
@ceekanka Počítej, že ti to vezme asi 2hodiny času denně.
Odpovědět
Profilova fotka
@flakac A tak to je v pohodě,to je velmi pěkný a pozitivní odhad času :-)
Odpovědět
No my máme jen oblovku žravou. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dracula děláte šnečí závody? :-)
Odpovědět
@ceekanka Původně by i závody šly, byly doma oblovky dvě, ale nyní už máme jen jednu. Tak sama moc nezávodí. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Máme psa, 2 kočky, slepice, králíky a já mám doma ještě zakrslýho :-) Mívali jsme i prase, kačeny, ale to už neee.... A taky jsem měla křečky a morče.
Odpovědět
york, kakadu, králík už umřel
Odpovědět
Profilova fotka
@ceekanka máme 3 ovce,2kozeny,asi 50 slepic(zatím :DDD ) , morčata+kralík...koník bude časem...prase možná taky.. obstarání (krmení denně) je tak na 20 minut :DDD pak samo plus čistění atd jednou za čas...ale bude hůř další rok..až se ovce rozmnoží a kozi rozdojí :-)) Chtěli jme i kravku..ale tolik místa zase není a dělá více hnoje :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?