Psí pelíšek, do kterého se nezapichují chlupy a jde dobře vysát vysavačem a údržba pračky...

Ahoj pejskaři :-D . Potřebuji poradit jaký psí pelech máte doma- bydlíme v bytě. Máme Bassethounda, teď mění šíleně srst a chlupy jsou všude. Problém je v tom, že pelíšek má polštáře a na nich fleecovou deku, na které se drží chlupy a nejde to vyklepat ani vysát, bojím se, že zanedlouho zničím pračku- filtr čistím pravidelně avšak po vyprání stejně chlupy na dece drží.. Potřebuji pořídit pelíšek, do kterého se chlupy nebudou zapichovat a půjdou vysát. Na netu jich je spousta, ale potřebuji váš názor ;-) Samozřejmě musí být pratelný. Děkuji za odpovědi :-)
Odpovědět
Ahoj, určitě doporučuju Wegett, firma co dělá sedací pytle, dělali i psí pelechy. Mám labradora. Povrchový materiál je odolná tkanina proti vodě i mechanickému poškození, chlupy se do toho nezapichují, akorát se občas musejí dosypat polystyrenové kuličky a když si pes lehá, vydává to šustivý zvuk. Je to tak strašně pohodlné, že občas se v pelechu rozvalujeme spolu :).
Odpovědět
@dadavdadav my už měli x pelíšků a problém s chlupama od bígla šílený. Nejhorší je ten fleec. Máme i pelech, který má samostatný polštář je to z takové pevné omyvatelné látky jako třeba ty sedací vaky, stál hrůzu peněz a chlupy z toho taky nic moc nejdou. Nakonec jsme to vyřešili tak že ten polštář mám ještě ve starém damaškovém povlaku z polštáře a ten pravidelně vytřepávám a peru. Taky se mi docela osvědčil obyčejný látkový pelíšek,z toho to jde velmi dobře vysát. Máme k vysavači turbokartáč, ale jde to i bez něj. Jinak ještě na chlupy platí taková rukavice z jedné strany jsou gumové ostny a z druhé je takový materiál co chytá chlupy, koupeno ve zwerimexu, měli to ji v tchibu. Taky vlastníme váleček na chlupy, ale to je na pár chloupků z oblečení. Je to věčný boj. Tak chlupům zdar a pevné nervy.
Odpovědět
@postavil chlupy se nezapichují ale lepí se na to a drží. Máme na tom polštáři ještě potah. Takže pelech určitě kvalitní a hlavně dost drahý ale problém nevyřešil a i když je omyvatelný museli jsme ho vyprat (tedy jen ten polštář, pelech bych nenarvala do pračky). Jinak sedací pytel musím mít zavřený v pokoji, je to pejskovo nejoblíbenější místo :) akorát pak už si na něj nikdo nemůžeme sednout, protože je obalený chlupama :))
Odpovědět
@postavil koukám na ty jejich stránky a mají tam jen jeden typ :-S a navíc bez boků, který vlastně i chci, ptz naše fenka má ráda si podpírat hlavu a to jí musím dopřát přece ;-) našla jsem tenhle, docela se mi líbí a podložka je rozepínatelná http://www.market123.cz/cz-detail-569...
Odpovědět
@kkaccullka jééé damašek, ten by šel! děkuju za připomenutí, babička má fůru povlaků :-D našla jsem si tohle, vypadá to slibně http://www.market123.cz/cz-detail-569... 8-)
Odpovědět
Měli jsme dřív pelech z černé koženky. Ten byl super, omyvatelný a chlupy z něj šli smést nebo vyluxovat. Ale naši psi jsou těžcí (80kg), tak časem rozpárali švy, jak se zapřeli při vstávání :( Ale na chlupy i špínu byl super. Teď máme matraci a na ní napínací jersey prostěradlo a jde to krásně vyluxovat a samozřejmě vyprat. Mám prostěradel více a točím je.
Odpovědět
@dadavdadav jéé ten teda je (máme něco podobnýho ale v menším). Náš pes spí na tom polštáři ten mám povlečený a pak má ještě dětskou peřinku taky povlečenou, tou je přikrytý jak mimino :)) Stačí nějaké starší povlečení bavlna nebo damašek, z toho to jde lépe vysát a vytřepat. totéž je vlastně i ten obyč.bavlněný pelech, na vysátí nejlepší.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nevím jestli tady můžu vložit odkaz, tak raději napišu jen název. Mám z e-shopu Besi shop a nemůžu si vynachválit....
Odpovědět
@myslikovjan jj díky, na ten jsem taky dost koukala a vypadá pěkně ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Jedině nějaký šuštákový..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Já jsem si koupila v obchodě s látkami bavlnu a nechala jsem si od znamé ušit přesně podle svých představ a mám dlouhosrstou čivavu a musím říct, že stačí jen pelech vyklepat:) je dobré si latku i osahat a to už pak poznáte do čeho se můžou zapichovat chloupky :)
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?