Jak dlouho trvá udělat elektriku, vodu a plyn z přízemí do patra?

Zdravim vsechny :-), chtela bych se zeptat, jak dlouho trva udelat/privezt elektriku, vodu, plyn z prizemi do patra. V prizemi je vse a my bysme to potrebovali natahnout do prvniho patra. Diky za odpovedi, preju hezky den. L.
Odpovědět
Profilova fotka
a to patro jako takové je postavené jen je komplet bez sítí? =-) :-.
Odpovědět
@blahova_andrea V nekterych mistnostech je topeni, elektrina (pry ale ne na kuchyn, tam se toho potrebuje vic). Chteli bysme si v patre zaridit kuchyn, koupelnu, wc a moc tim 'neotravovat' babcu s dedou, kteri bydli dole.
Odpovědět
Profilova fotka
@linaem no to otravování bude bohužel nutnost :-( elektrika se dá nasekat a nachystat jen tak, obtěžuje jen hluk a bordel po baráku. voda a odpady jsou složitější. tady naše stařečky to čeká taky. až půjdeme odsud do svého, tak si chce patro zrekonstruovat švagr. tady tedy všechno je, ale bude to komplet předělávka, vše na cihlu a znovu. bude tu asi pěkné dusno díky tomu :-N rozhodně to na to chce projekt, kolik čeho kde a jak a pak šikovného řemeslníka. ten vám poví nejlíp za jak dlouho to zvládne. ale moc se na to nedá spoléhat. většinou se vždy stane něco, proč se to natáhne :-(, taky spousta z nich si vrásky s časem nedělá 8-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?