Jak vést elektriku stropem?

Ahojte, chtěla bych poradit ohledně elektriky. Potáhneme ji stropem..ale strop zatím žádný nemáme, ani rastry. Dům je velký 13x10,5m a jsou tam pouze 4 trámy (vazné trámy) nemáme vazníkový krov. K čemu jste kabely upevňovali než se udělá rastr atd.. popř. přes vaznice dát ještě nějaké latě? Děkuji za rady
Odpovědět
Profilova fotka
Hmoždinka, omotat šroubek drátem a kabely postupně přivazovat, tj nejlevnější řešení, nebo pak existují různé příchytky... https://www.elektro-paloucek.cz/elekt... nebo na zdrhovací pásku : https://www.ereka.cz/kaph-8-kabelova-... nebo : http://www.metalfix.cz/prichytky/c-136/ http://www.ceskykutil.cz/domacnost/op...
Odpovědět
Kabely se nemusí k ničemu upevňovat třeba také, a může to vyjít i levněji, když se položí na zem, pod budoucí podlahu, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
@ondra_cha kabely ke svetlum do podlahy???? @pavca30 udelejte nejprve rost a teprve pak elektriku nebo zatim zavesit provizorne. Btw jak chcete kotvit ten strop, mate-li takove rozestupy?
Odpovědět
Dekuji za rady.. @jumpmans strop je zatím v jednání...nevíme ještě jak budeme kotvit strop...čekáme na kluky co nám budou dělat strop a toto dořeší.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?