Kamerový systém a zabezpečovačka v jednom (ne od Jablotronu)?

Hledám drátový kamerový systém a zabezpečení v jednom. Rád bych nějaké otevřenější řešení, kam si člověk může sám v čase doplnit různé prvky a udělat vlastní nastavení. U Jablotronu je řešení velmi uzavřené, a kamery mají jen velmi omezeně, tak jsem jej zavrhnul. Máte tip na něco jiného?
Odpovědět
Známí mají Ajax 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@bayt A jak jsou s bedo Ajaxem spokojení? Koukal jsem na to.. pár diskutujících tu bylo a chválili ho ale ty se zaregistrovali ten den takže tomu nějak nevěřím, ty jsi tu dýl tak se ptám 🤭😊. Koukal jsem na jejich stránky a vypadá to docela dobře, dost věci se dá dokoupit a přidat a bez vrtání, ikdyž u nás to v tuhle chvíli nevadí, taky řešíme alarm a kamery.
Odpovědět
@jarin1 Jo, hodne, ale nemyslim, ze by to zatim aktivne vyuzili. Je to bezdrat, centrala cca 10 tis. a k tomu maji jak okenni kontakty, tak cidla a kamery. Celkove 30 tis.
Odpovědět
Profilova fotka
@bayt Jo jo vím že to je bezdrátové, spíš jsem se obával výdrže baterii ale udávají až 7 let. Taky mě zajímá spolehlivost. Jak dlouho to mají zhruba.
Odpovědět
Já jsem zjistil, že Hik vision dělá jak kamery (na výborné úrovni), tak také zabezpečovačku. Ale je to relativní novinka, tak čekám, že s tím nikdo moc zkušeností mít nebude :/
Odpovědět
Profilova fotka
@robertpok Jo hodně hikvision chválí, ještě jsem koukal na kamery od patronum celý set čtyř 8 Mpx kamer 4K rozlišení (3864x2192 px při 30fps) včetně kabeláže a POE NVR, kompatibilita s loxone. Cena něco kolem 24 tisíc kč. Což není špatné. Každopádně si kabeláž natahám husích krkách, jak pro kamery tak pro případný budoucí alarm.
Odpovědět
@jarin1 prý dává smysl mít alarm na fasádě zvenku.....jde o to, aby to bylo slyšet spíš navenek a směrem k sousedům
Odpovědět
@jarin1 jinak oni bydlí tak dva roky, takže ne dlouho, ale taky na to dostali nějaké doporučení. Baterie tedy určitě ještě neměnili 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@bayt Děkuji ti za informace. 😉
Odpovědět
@jarin1 mám bedo a nemůžu si vynachválit stejně jako kamery eufy ..
Odpovědět
Ja mam zvlášť jablotron jako zabezpecovacku a pak hikvision kamery. Nemam to propojené se zabezpečovackou a kamery nahrávají 24h/7. Do zabezpecovacky člověk nema důvod chytat když vse běží. Akumulátory si může vyměnit v senzorech sam.
Odpovědět
Profilova fotka
@lakaj23 Kamery tedy jsou bezdrátové, předpokládám tak dobře? Osobně sem příznivcem drátu, jsme ve fázi hrubé stavby takže budeme tahat kabely. Ale určitě je to dobré řešení pokud není kabeláž. Na kolik vyšlo to bedo a kolik příslušenství je k tomu, senzory oken, detekci kouře, pohybu.... Lze tedy i vzdálený přístup pomoci aplikace abychom věděli co se děje doma?
Odpovědět
Článek se načítá
Bedo 23tis , eufycam pro 11 tis , Jj mate to vlastni oboje base takže to lze na dálku a má to i baterii takže bezi brána i bez internetu a eletriky je to dokonale na 21 století
Odpovědět
Profilova fotka
@lakaj23 super děkuji. Po přemýšlíme
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?