Máte někdo takhle řešenou elektriku na kuchyňské desce?

http://www.bilyraj.cz/kuchyn-a-domaci... Případně kdo by mohl poradit jiný druh a zkušenosti s tím. Děkuji.
Odpovědět
Vypadá to fakt zajímavě, já řešim zásuvku v desce, ale potřebuju tam mít jen dva spotřebiče na stálo, ostatní zásuvky budou pod horními skříňkami (na mixéry apod) . Taky nevim jak to vyřešit, tyhle výsuvné by pro mě byly asi zbytečné, ale chtělo by to nějaké s víkem, které by se zaklaplo, když bych to ze zásuvky vytáhla kvůli čištění a tak... jinak tady diskuze http://diskuse.elektrika.cz/index.php...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak tohle jsem teď taky řešila. Dokonce na to máme vytažený kabel z podlahy. Když jsem tu zásuvku ale viděla na vlatsní oči, zavrhla jsem to. Je to moc velké a celou kuchyni by to vizuálně dost narušilo. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
podle mě je to ideální na ostrůvek, do klasický linky bych to nedávala, zabere to dost místa
Odpovědět
Profilova fotka
já bych si to i do linky dala, ale odradila me cena :-p
Odpovědět
mame ji v lince (ostruvku). ve vysledku neni velka, mame presne ten typ na obrazku. hlavne plni dobrou funkci. 8-)
Odpovědět
my to máme na ostrůvku, mám v tom konvici a topinkovač. jinak mám zásuvky i za linkou, ale zásuvek není nikdy dost. my jsme s tím spokojení. tyhle zásuvky mám i ve své pracovně, původně tam být neměli, ale bohužel elektrikáři my je dali nízko a sekat se nám to už nechtělo, tak jsem to vyřešili takto a jsem spokojená.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme si ji nechali zabudovat na ostruvek. Normalne pry standard jsou s hlinikovym vickem, my jsme si zazadali o nerez. Kuchyn nam budou montovat nekdy v lednu. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my tohle budeme mít jak na ostrůvku tak na té části linky, která je na stěně. Zadní část linky, kde se montují zásuvky máme totiž obloženou kamenem, do kterého zásuvky zakomponovat nejdou. Myslím, že toto je dobré řešení.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?