Vypínače a zásuvky Schneider Electrics, Unica Top

Známí nám je rozmlouvají kvůli rychlému opotřebení a vysokému číslu reklamací. Prosazují ABB.Jaký máte názor. Volili byste ABB anebo jinou značku? Ještě se nám líbí Legrand Valena stříbrný proužek. Předem díky za příspěvky, názory, rady a postřehy.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám vypínače Schneider Unica Basic a elektrikář je chválil, že je má sám již několik let doma. Zásuvky jsme ale volili ABB, mám většinou dvojzásuvky a Schneider nedělá (nevím proč) natočenou horní zdířku. Nikde ale nemám vypínač a zásuvku blízko sebe, takže to není poznat.
Odpovědět
@mishulka_28 máme Schneider Unica Basic a Colors a vše OK.......=-) cena super a líbí se nám ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mishulka_28 Vůbec bych se nestresoval, montujeme oboje a reklamace jsou vždy jen při zapatlání strojku malířem :-) Klidně vybírej dle designu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mishulka_28 vaši známí je reklamovali nebo to je jedna paní povídala ? :-D Vyber si co se ti líbí, je to úplně jedno jakou značku zvolíš ;-)
Odpovědět
@petrsv1000 ne ne nikdo je nereklamoval, jen nám to tvrdí, přitom s nimi nemají žádné zkušenosti, vypínače mají od ABB :-| , a máš pravdu, je to vlastně fuk :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mishulka_28 jojo a to je právě ono :-D opravdu si kupte co se vám líbí a je pro vás cenově dostupné ;-) s vypínači či zásuvky problém obecně není, pokud to nejsou elektronické stmívače atd...
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít vše od Schneideru, vypínače nejspíš z řady Unica Top a termostaty z řady M-plan. Myslím, že je to fakt o tom, co se komu líbí, navíc mě se na Schneideru líbí, že ho nemá každý... :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@mishulka_28 můžu se zeptat jak jste spokojení, pokud jste se pro schneider rozhodli? moc se mi líbí, jen mně zaráží ta cena oproti ABB a otec mně odrazuje že se můžou hodně kazit( ale zkušenosti s tím žádné vlastní nemá)
Odpovědět
Profilova fotka
@lat máme unica a jsme spokojeni...nevím, co by se na nich mohlo kazit :)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme Schneider Unica a jsou super, v práci jsme měli ABB a asi byly nějak blbě přidělaný, protože při rozsvěcování jiskřily pokud se nezmáčkly vyloženě silou. Takže asi fakt záleží spíš na provedení instalace než na designu.....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?