Cena za zateplení a fasádu

Budeme zateplovat novostavbu, cca 210m2, 15 cm šedým polystyrenem a natahovat finální omítku. Máte prosím představu, kolik stojí pouze práce za m2 bez materiálu a bez lešení?
Odpovědět
Fuškou 300m I s barvou
Odpovědět
@jirkaa tak to bych chtěl vidět... Samotný materiál bud stat 300-400,- A práce minimálně 200,- a to jsem ještě hodně levný.
Odpovědět
Psal jsem jenom za praci bez materialu
Odpovědět
Jen za práci bere jeden mistr u nás Lepeni,,hmoždinky, navrtání 100kč m Sítka,rožky stěrka,zabroušení 100kčm Penetrace,barva 90kč m
Odpovědět
300 za m2 já jsem to tak na stavbě mel. lepení, kotvení, listy(rohové, koutove, parapetni, APU okolo oken a okapové), perlička s lepidlem a prováděna 1,5 mm omítka.
Odpovědět
@rebut Pokud jste byl s provedením zateplení spokojený, můžete mi dát kontakt do IP? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
kvalitní řemeslník si vezme 350-400kč/m2 a nebude mít duvod nic nikde sidit a bude pracovat poctive. co bude 300 a mín, bude práce na 90% ošizená a nebude kvalitní. Pokud chcete doporučit nějaké řemeslníky napište. školik jsem 8let firmy na provádění fasád, tak mohu doporučit pár kvalitních firem.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj všem, aktuálně, na kolik Vás vychází fasáda? Zateplení 18 cm EPS 100F. Fasáda pravděpodobně bílá, silikonová. Díky moc.
Odpovědět
Profilova fotka
@davex já teda nevím, protože nezatepluji, ale kamarád se na to teď ptal a vychází to orientačně na 1000 kč/m2 se vším všudy (matroš, práce, lešení)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Práce 500kc metr.
Odpovědět
Zateplujeme 10cm vaty a finální omítka bude silikonova, cca 180m2 za 400 000kc se vším i s parapery. Myslíte, že to je standardní cena?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?