Fasáda - lze pouze nátěr?

Střecháčci :-) vlastníme sice dům ale rozhodli jsme se stavět. Nynější dům má hodnotu, za kterou je v naší oblasti neprodejný a prodej bude pod cenou. Vzhledem k tomu, že zde musíme ještě pár let vydržet, chceme to mít hezké ale už do toho zbytečně nervat peníze, které se nám nevrátí. A teď k dotazu: Dům je nezateplený, bez fasády (barvy). Zateplení řešit nepotřebujeme a nebudeme. Rádi bychom však udělali fasádu-rozumějte barvu. Je možné zapravit několik prasklin a jen stávající fasádu natřít? Bez nějaké omítky, pouze barvu kvůli vzhledové stránce. Dělá se to vůbec? Popř. nemáte představu, na jaký peníz to vyjde na metr? Za jakoukoliv odpověď díky :-)
Odpovědět
@roxelli Dobrý den,natřít se dá.Musíte fasádu očistit,opravit,napenetrovat a natřít barvou.Cena barvy na 1M2 Vás vyjde cca na 40 Kč
Odpovědět
@spektrumm Výborná zpráva, děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@spektrumm Dobrý den, mámeze dvora zatepleno , natřeno penetrací a chtěli bychom to jen natřít.Jakou barvu bychom měli použít? Děkuji :-)
Odpovědět
@misula29 Dobrý den asi vám konkrétního výrobce neporadím.Ale v každé prodejně barev vám nabídnou vzorník a také vysvětlí vlastnosti a záruky.Osobně používám soukromého výrobce ze Slaného - http://levne-barvy.cz/index.php/compo...
Odpovědět
Profilova fotka
@spektrumm Stavební chemie už je nějaký čas Stachema, jen tak pro pořádek
Odpovědět
Jakou jste použili penetraci? Na značce tolik nezáleží,technologicky je buď minerální,(silikát) akrylát,nebo silikon.Každý druh barvy má svou penetraci a je dobré dodržovat postup.
Odpovědět
Profilova fotka
@spektrumm díky :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?