Fasádní omítka NanoporTop od Baumitu - máte zkušenost?

Ahoj. Má někdo z Vás zkušenost se samočistící fasádní omítkou NanoporTop od Baumitu? Jedna firma, u které poptáváme fasádu nám ji nabízí? Je opravdu tak dobrá a sama se omývá nebo stačí silikonová? Díky moc za odpovědi.
Odpovědět
Ahoj, jaká firma ti jí nabízí ?
Odpovědět
@pavelturek ZALSTAV stavební firma
Odpovědět
Profilova fotka
Mame, odstín skoro bílý a pořad je i po 4 letech jako nová
Odpovědět
Ano, ta omítka je dobrá :) ale firmu neznám :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Obnovuji diskuzi, má někdo zkušenost aktuální nebo dlouhodobou? děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@jajinka121 Ahoj, taky by mě zajimalo😎
Odpovědět
@zinzin nakonec vybíráme mezi silinovou Stomix a silikatovou Keim. Cena stejná
Odpovědět
@zinzin Vloni jsme davali na zateplovanou fasadu
Odpovědět
@jajinka121 Aha,tak nakonec ještě nejakou jinou😎. Firma od které máme nabidku nabízí Baumit, Cemix,Kvk,Weber. Ten Weber má taky nějakou Extra Clean. Nemáte někdo zkušenost? Díky
Odpovědět
@puhelin Díky ...a jste spokojeni? Máte světlou?
Odpovědět
@zinzin Mame tu ciste bilou zakladni. Zatim jsem myla hrubym hadrem opatlaniny od deti (okolo vstupnich dveri) a super. Jen ted na jare na to bobkuje hmyz, zatim zjistujeme, cim to umyt.
Odpovědět
@puhelin Díky ,taky řešíme bilou s něčím, ješte nevim čím 🤔. Neni ta bílá na slunku oslňující? A co ostřik od chodniku? Máte sokl v tmavší barvě?diky moc.
Odpovědět
Článek se načítá
@zinzin Sokl mame asi 1,5 m vysoky, je to domek z 80. let. Sokl budeme davat urcite tmavy. Nejdriv jsme si nemohli zvyknout na tu bilou, puvodne byl dum spinavy sedy. Ale uz je to rok omitnute a jsme spokojeni. Tlumena by vypadala taky spinave.
Odpovědět
Profilova fotka
@zinzin nám teď dělají fasádu a vybrali jsme samočistící od Webera. Jsme hned u hlavní cesty, takže snad to k něčemu bude. Ale zatím co jsme obhlídli domky, o kterých víme, že ji mají, tak i ty světlé jsou pořád pěkné i po několika letech
Odpovědět
@puhelin @spaghetka @jajinka121 Holky, moc , moc všem děkuji, asi taky půjdem do nějaké té čistící bílé....asi z toho,co nám nabídla firma,buď Baumit nebo Weber.Kolem nás se bude ještě stavět a je tam pole...se bojím,že ta bílá by byla brzo špinavá. Na štít.stranách navíc nemáme přesah střechy, tak asi tím spíš.
Odpovědět
@zinzin tam kam prší nám fasádu mi nabídli ve Stomixu nějakou Sto lotus omitku se samocisticém efektem, kdy na to má pršet. My máme všude přesahy, tak pro nás to moc není.
Odpovědět
@jajinka121 Už jsem z toho trochu jelen...a ty,co jsme teď řešily nejsou odolné i proti dešti? Díky moc.
Odpovědět
@zinzin My taky nemame presahy strechy. Zateplili jsme 15 cm vaty a presahy zmizely. A jsme na vesnici, vsude okolo pole nebo pastviny. Nebojte se bile. Jen na jare se nam o fasadu ohrivaji vcely, letaji nam na ovocne stromy na zahrade. A od toho mame na fasade ty bobky.
Odpovědět
Profilova fotka
@zinzin my máme přesah u štítu jen jednu tašku. Máme úplně světlunce šedou, ale přijde mi, že na těch barevných fasádách jde všechno vidět víc, každá šmouha, špína..
Odpovědět
@puhelin @spaghetka trochu jste mě uklidnily, díky😎
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?