Frčí luxfery? Nebo co jiného funguje na prosvětlení?

Hezké odpoledne, chtěla jsem se zeptat,zda jste někdo pořizoval luxfery nebo je jim tak trochu odzvoněno....a existuje i něco jiného co funguje na prosvětlení???? Díky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Luxfery rozhodne frci,ovsem zalezi na zpusobu jejich pouziti...jako u vseho:)
Odpovědět
Jj.Luxfery frčí,moc se mě líbí.
Odpovědět
Teď jsem někde viděla fotku zdi postavené z levných hranatých váziček z IKEA :-D Vypadalo to luxusně!!! Zkusím to najít! Jinak mě se luxfery líbí, ale manžel je zásadně proti nim :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Já někde náhodně objevila fotky a úplně jsem se do luxferů zamilovala. Bohužel do našeho 100 let starého domku se nehodí, jinak bych do nich šla hned!! 8-) http://www.modrastrecha.cz/fotoblog/t... http://www.modrastrecha.cz/fotoblog/t...
Odpovědět
Mně osobně se luxfery vůbec nelíbí, nepřišla jsem tomu na chuť. Spíš to ber tak, jestli to doma chceš mít nebo ne :-) Pořiďte si to, co máte rádi :-)
Odpovědět
Luxfery? Brrr.... :-D Mám z nich osypky, ale věřím, že své fandy si najdou. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@janicka006 pokud se ti líbí, dej si je:) myslím, že se teď dost vrací, jsou různé barvy, styly:) jinak světlo se dá řešit třeba světlovodem... nebo jsem už viděla okno v horní části zdi a taky to nebylo špatný:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Taky by mě zajímalo, zda jste luxfery někdo v poslední době použil při rekonstrukci bytu. Zvažuji, že bych z nich udělal stěnu s vchodem do koupelny. Bohužel jsem našel pro představu jen jedno foto :-( pokud máte foto své realizace šup sem s nim ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My sme použili luxfery na presvetlenie kúpelky, kde nie je okno: http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/v...
Odpovědět
Profilova fotka
@davorsuker A hledal jsi dobře? Posbírala jsem docela dost obrázků a udělala z nich album, koukni: http://www.modrastrecha.cz/fotoblog/m... Jinak my je při rekonstrukci bohužel nepoužily :-( Moc se mi líbí.
Odpovědět
Hezký večer .Je faktem,že jinde jsou lidé vděční i za tohle: http://www.youtube.com/watch?v=_zMAWz... Ale konkrétně na Vaši otázku.Prodávají se plastová luxferová okýnka ,dle mne, v dobrém desingu i za přijatelnou cenu :http://www.vase-stavba.cz/p/18450/seves-vetraci-okno-plastove-2-x-2-luxfera.html?sid=v3PnaohhHLCpqwf4BAIUIAC46ZchW2kZ5v0u0QiiKeBwE Osobně luxfery nepoužívám,není to můj šálek,jen se chystám použít ty větrací okýnka.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Já jsem pro luxfery, ale nám to bohužel vychází vedle kachliček a z toho mám trochu strach...
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?