Jakou fasádu na rodiný dúm Alfa?

Profilova fotka
Dobré ráno všem,... řešíme dilema a nevíme jakou barvu fasády vybrat k tomuto domečku... Budeme moc rádi za vaše názory, popřípadě budu ráda za fotečky, jakou barvičku máte na tomto domečku. Stavíme tento typ - ale už vybavujeme vnitřní prostory - je to krásný prostorný dům a neměnila bych, i přesto, že mým snem byl bungalow, ale bohužel plocha pozemku to neumožnila. :) Ale nelitujeme.. :) Máme černou střechu, barvu podbíječky a krovů si nemůžu vzpomenout - ale vložím fotečku. :) Díky a přeji hezký den všem. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@beatrice.h Máme velmi podobný domek. Jelikož máte členitý půdorys rizalitem a k tomu ještě dost složité vstupní dveře, volila bych fasádu jednobarevnou v jemném přírodním odstínu. Vyhla bych se sytým pastelovým barvám, bylo by to na mě osobně už moc. My budeme určitě vzhledem k dominantním stavebním prvkům a dveřím volit nejsmíš smetanovou, světlounce okrovou nebo béžovou.
Odpovědět
mne by sa páčilo aj toto so zelenou a šedou alebo aj so žltou vyzerá čierna strecha veľmi pekne
Odpovědět
Profilova fotka
my máme podobný typ baráčku a dali jsme bílou a šedou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
súhlasím s @kirik , volila by som veľmi veľmi svetlý odtieň fasády. Možno jemný krémový odtieň. My máme svetlunko sivú.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, děkuji za tipy - žlutou jsme vymezili úplně - je vedle nás domeček této barvy. Ještě jsem zapomněla napsat, že okna máme zlatý dub - tak aby to ladilo k sobě. :) Přemýšlela jsem na smetanovou - ale je to na nás moc světlé a bojím se, aby to k černý střeše nebylo moc jemné - spíš mezi - ale hledáme hledáme.... :o((((
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
@beatrice.h Mohl bych si zeptat kdo vám stavěl? A na cenu? Moc díky
Odpovědět
Profilova fotka
@martinz6 Stavěli jsme svépomocí a do 2 mil.jsme se bez pb vešli. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?