Kombinace dřeva a kamenného obkladu

Ahoj. Na domě máme dřevěné podhledy a dřevěný obklad mezi okny. Chceme si přistavět verandu a přemýšlíme zda udělat bílou fasádu jako na domě, dřevěný obklad a nebo nakombinovat i kamenný. Má na domě někdo kombinaci dřeva a kamene a mohl by se pochlubit? Děkuji 😉
Odpovědět
Profilova fotka
My plánujeme a jelikož máme i kamenné zítky a chodníky, tak to bude krásné, bohužel zatím se pochlubit nemůžu...
Odpovědět
Já se tedy také bohužel výsledkem pochlubit nemohu, ale budeme mít také takovou kombinaci. Vycházíme z domu Prosecco od HK Dřestav, máme podobně stavěný https://www.drestav.cz/katalog-domu/p.... Garáž chceme takhle právě do dřeva, budeme mít dřevěné podbití a pak chceme kamenný obklad takto na terase, jinde asi dávat nebudeme nebo ještě nevíme. Jinak máme akorát antracit okna a fasádu také plánujeme bílou. Podle mě to dřevo to krásně rozzáří, že to není jen bílo šedivé.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud hledáte inspiraci, tak se můžete mrknout na naši galerii realizací fasád, kde přidáváme realizace našich zákazníků. Je tam hodně kombinací kamene a dřeva. Zde přikládám odkaz: https://www.obkladyrepa.cz/inspirace-... S pozdravem Kamenné obklady ŘEPA :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?