Na kolik vás vyšlo zateplení polystyrenem, lepidlo a fasáda bungalovu?

Profilova fotka
Na kolik vás cca vyšlo zateplení polystyrenem (kolik cm), lepidlo a fasáda bungalovu?Kolik m2? Kalkuluji a ráda bych viděla reálné ceny. Moc děkuji :-)
Odpovědět
Ahoj, ještě jsem nic takového neprováděl, ale dopředu jsem si zjišťoval ceny. Většinou ti to firma udělá za 1.000 Kč / m2. Záleží na šířce EPS, druhu a omítce. Šířku EPS zjistíš z projektové dokumentace. Záleží jakou šířku obvodové zdi máš, podle toho je dobré se odrazit. Jinak co se některých firem týká, tak už mi nejeden řemeslník nabízel cenu kolem 750 Kč/m2, ale takové najdeš málokde. Pokud máte šikovné ruce, pak se do toho pusťte sami.
Odpovědět
Profilova fotka
@wendhelin polyse dame asi 15 cm podle dokumentace a taky premyslime o variante dat si aspon polys a pak lepidlo a fasadu nechat na odbornikovi....mame sikovneho zednika tak prave zjistuju priblizne cenu....mame zatim jeste dost casu na to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
kolik mate m2 ? zkusim ti trochu nastínit ceny....
Odpovědět
Profilova fotka
Mame zastaveno 196m2, bungalov. Plochu zdi jsem zatim nepocitala....ale bez toho ti je to asi k nicemu :-) zitra to scitnu
Odpovědět
Profilova fotka
@wawwaw Tak máme 176m2 obvodové zdi + cca 72m2 podhledy
Odpovědět
Profilova fotka
Zedník cc 750/m2 vcetne materialu
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@zeneva A za 750 kč/m2 tl. polystyrenu? Finální omítka probarvená?
Odpovědět
Profilova fotka
@rebut polystyren 120, na sokl 100 extrudovany, lepidlo, perlinka, finalni omitka bude probarvena, celkem cca 175 m2 + 55 m2 podbiti, zatim jsme na cca 135 tis, jeste zbyva natahnout probarvenou fasadu - odhad 40 tis, brali jsme vse od baumit
Odpovědět
@zeneva Zedník mi bere 300 za 1m2. U mne to vychází cca 1050,- za m2 (plocha v tl. 260 mm, sokl tl. 220 mm. Já budu vše brát od Webera.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?