Pochlubte se svými fasádami

Profilova fotka
Výběr fasády už se nám blíží, proto hledám inspiraci, kde se dá. Budu moc vděčná, když zde vložítě fotečky svých domků. Ráda s vámi proberu výběr barvy, výrobce, druh, barevné ladění se střechou, okny, dveřmi. Určitě se tato diskuze stane inspirací i pro druhé. Tak prosím, pojďte se mnou probrat fasády :-D
Odpovědět
Také se ráda inspiruji, zatím máme do fasády daleko, ale řešíme..Víme, že střecha bude černá glazura. A teď rozhodnout okna a fasádu:) Líbí se mi i bílá, šedá nebo světlé odstíny hnědé...
Odpovědět
Profilova fotka
@rickym Také se mi líbí tyto odstíny. Střechu máme tmavěhnědou a okna a dveře světlá - oregon. Šedá fasáda by se mi moc líbila, ale ne k naší hnědé střeše...podle mě by se tyto barvy bily. Budu ráda za každý názor. Máme představu něčeho střízlivého, žádné syté barvy, vzhledem k složitému půdorysu...aby to nebyl jeden velký cirkus ;-)
Odpovědět
@kirik Také mám ráda světlé barvy, žádné sytě žluté apod.:) A k vám by se zrovna hodila nějaká světlounce hnědá..Okna máte plastová?
Odpovědět
Profilova fotka
@rickym Ano, plastová - odstín "oregon". Zatím mi nejlepší připadá smetanová. Nejsem moc příznivce šambrán, ale vzhledem k tomu, že chceme opticky zvětšit okna, tak uvažuji k té smetanové a osvětlebéžových šambránách.
Odpovědět
mně by se taky líbila nějaká světle hnědá, bílé kafe
Odpovědět
Profilova fotka
@kirik Moje mamča má taky hnědou střechu a okna jako vy a má překrásnou žlutou barvky a kolem oken odskoky. Je spokojená. x-) I všichni kolem - má ji od r.2004 a je stále jako nová.
Odpovědět
Profilova fotka
@beatrice.h Tak jediné, co vím, že žlutou ani oranžovou nechci. Myslím, že by ta žlutá okna ve žluté zanikly.
Odpovědět
Profilova fotka
@kirik Pokud budete mít hnědé parapety, tak určitě nee. :) Je fakt moc pěkná a neokoukaná. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Uměl by mi někdo jednoduše vysvětlit, jaký je rozdím mezi silikonovou a silikátovou fasádou? Já jsem to z popisů výrobců nepochopila. Díky.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj vim ze uz je tato diskuze velmi stara ale my budemem mit stejnou strechu i okna a tak by me moc zajimala nejaka aktuakni fotka s fasadou abych si to umela prectavit protoze si fasadu ne a ne zvolit budu moc rada preba za e-mail s jednou fotku kdyby to bylo mozne. dekuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@kirik Mamka ma presne takovou kombinaci a ma k tomu smetanovou, vypada to nadherne. Jeste to zvedne tu barvu oken a podbiti... kdybychom mohli, jdeme do te same kombinace.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli tuhle fasádu ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@kaata22 pěkná barva fasády mohu se zeptat na odstín. Děkuji
Odpovědět
@kirik já bych volila světle hnědou, nebo střední hnědou, nebo zelenkavou-světlou, k těm oknům by mohla být zajímavá i bílá/smetanová z béžovo-žlutým kamenem.
Odpovědět
Profilova fotka
@jouzy00 Weber ZU5B :-) děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
koukněte na http://www.profiklub.cz/reference/
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 letech
Profilova fotka
@kaata22 dobrý den, moc krásná fasáda. Také děkuji za inspiraci. Prosím, co máte za obklad na fasádě??
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?