Poradíte odstín fasády

Dobrý den, mám jednoduchý, ikdyž pro nás neřešitelný dotaz. Koupili jsme dům, který jsme kompletně zrekonstruovali a nyní přišla řada na fasádu. Jsme ve fázi hotového zateplení a nataženého lepidla. Barevné parametry domu: - černá tašková krytina - podbití přiznané - odstín teak - bílá plastová okna - sokl - imitace plných cihel - tmavohnědé A teď je problém, jakou zvolit fasádu, aby se to vzájemně moc netlouklo. Vím, že není ideální kombinace bílých oken s tmavým podbitím nebo s černou střechou, bohužel ale už se s tím nic nedá dělat. Neřešil jste někdo alespoň podobnou barevnou kombinaci? Co byste doporučili? Jedná se o podobný typ domu jako je na obrázku, pouze s trochu odlišným tvarem střechy. Podbití je trochu tmavší a sokl, jak už jsem psal výše cihlový obkladový pásek do hněda. Moc děkuji za vaše návrhy :-)
Odpovědět
Mě by se k tomu líbila bílá fasáda nebo hodně světle šedá, popř. taková ta světle šedomodrá.
Odpovědět
Já bych taky šla do bílé nebo lehce šedivé barvy. :-)
Odpovědět
bílá nebo hodně světlá
Odpovědět
Profilova fotka
v bílé fasádě se okna úplně ztratí,tu bych nedávala..dala bych šedou...pokud máte rádi barvy,klidně tmavě červenou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
béžová, smotanová...bledú farbu určite... ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
http://weber-panel.cz/colordesigner/i... Zkuste sama zakreslit do výše uvedené forografie
Odpovědět
Bílou bych nedával,bude moc velký kontrast k té střeše.Za mě šedá s nádechem béžové,v Duluxu najdi Řecké slunce,něco v tom stylu.
Odpovědět
Něco jako bílá káva....lehounce do bílobéžova :-D http://www.stavebnictvi3000.cz/obr/cl...
Odpovědět
Obnovuji téma .Neznáte někdo program na online vizualizaci fasády. Rozmýšlíme jestli bílou nebo nějakou barvu dohněda, co myslíte?
Odpovědět
Dobrý den, zasílám Vám odkaz na stránky Tondach, kde si můžete vyzkoušet, jaká barvu omítky se Vám bude hodit. Taky jsem to tak dělal, ale nakonec jsem stejně vybral podle domu, který jsem viděl naživo a líbil se mi. Ani podle vzorníku Weber, který mi předložili a myslel jsem, že je to ta barva, tak to nebyla ona. Naštěstí se prodavač znal s majitelem toho domu a tak jsme mu zavolali. Ono něco jiného je vzorník, který je malý, ikdyž Vám udělají vzorky a pak ve skutečnosti. Přeji hodně štěstí ve výběru. Já mám lipový květ s kombinací smetanovou. Zde odkaz :http://www.modrastrecha.cz/forum/fasada-a-venkovni-omitka/poradite-odstin-fasady/?lastref=hp&post=last
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?