Poraďte prosím s barvou fasády

Profilova fotka
Ahoj, nakonec se k mé radosti letos dostaneme k zateplování a fasádě domu (přidávám stávající foto domu). Tápu ale nad barvou fasády. Líbí se mi přírodní barvy, kámen a dřevo. Fasádu bych ladila do kávové, tmavší smetanové, nebo šedé. Případně nějakou kombinaci těchto barev. Střecha zatím zůstane, do budoucna bude nová, tmavě hnědá, podle fasády. V dalších letech bych ráda též dům zčásti obložila kamenem, ale barva se bude opět odvíjet od fasády. Děkuji moc za rady, komentáře a fotky.
Odpovědět
Profilova fotka
Co si myslíte třeba o tomto barevném provedení? Šlo by to podle vás k domku (viz foto v úvodním příspěvku)? Děkuji za odpověď
Odpovědět
Profilova fotka
moc pěkné,myslím že by se to k němu hodilo ;-) Akorát bych ten kámen nedávala po celé výšce, ale jen třeba kolem oken a dveří. Nebo jen nějaký pás.
Odpovědět
Mě osobně se taky moc líbí tato barevná kombinace, béžové odstíny nikdy neomrzí :-) . Střechu ale budete mít jistě tmavší hnědou (a okna koukám zlatý dub?) tak by to byl hezký kontrast. Kámen bych třeba dala do oblasti vašeho vchodu do domu, popř. ještě na nějaké jedno místo.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?