Přírodní nebo umělý kámen na exteriér?

Profilova fotka
Ahojte, chtela jsem se zeptat, jestli mate nekdo zkusenosti jak s prirodnim, tak umelym kamenem na dome? Chceme oblozit plot i domecek, ale cena prirodniho kamene je kolem 2.500 m2, takze jen oblozeni plotu kolem celeho pozemku cca 2000m2 by nas vyslo skoro na milion: ))) Umely kamen je relativne o polovinu levnejsi, ale da se kvalitou rovnat? Zajimalo by me, jestli je hodne poznat, ze je umely, je kazdy kus je stejny? Dekuji vsem za odpovedi :)
Odpovědět
Profilova fotka
umelý kameň je v prvom rade imitacia preto je cena taka nízka samozrejme že je to poznat a pokial maš take predstavy že plot aj dom tak sa netreba čudovat metraži dve tisic štvorcov je velmy vela na imitaciu teda umely kamen vobec nedavaj radšej skus zvolit ine materialy pokial je pre teba prirodny kamen cenovo nedostupny s pozdravom .
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Určitě doporučuji kvalitní přírodní kámen, lépe vypadá a dlouho vydrží. Samozřejmě, že cena se pak pohybuje trošku jinde, ale co se kvality týče je to jasná volba. Pár informací o přírodních kamenech a jejich výhodách lze nalézt například na http://www.simplestone.cz/prirodni-ob... Jinak umělý kámen může a nemusí mít stejný tvar, záleží na výrobci - jenže čím přesvědčivější umělý kámen, tím dražší.. Takže radši vsadit rovnou na přírodu a je to :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?