Rada s fasádou

Ahoj všem. Sice to nedělám moc rád, protože jsme si na domě zatím vše tak nějak vymysleli sami, ale dostali jsme se do úzkých co se týče fasády. Máme několik variant a tak nějak se neumíme rozhodnout. Situace: - Domek je cca 2,5 m od silnice, proto tak málo oken. - Západní strana - Vlevo ty dveře jsou za úrovní domku, asi 14m, bude tam ještě garážové stání, takže řešíme od černé čáry prostor vpravo (okno, dveře, okno). - Plochá střecha s atikou. - Fasádu plánujeme bílou, šedá část je kamenný obklad. Ještě je varianta udělat to celé bílé. Nad vchodovými dveřmi bude stříška. Škoda, vzhledem k velikosti zádveří jsme mohli trochu uskočit :) Nebráním se i jiné variantě. Já osobně jsem buď pro bílou, nebo variantu 5. Nechci mít z toho kýč nebo opici, když bude dole ještě 30cm sokl z marmolitu.
Odpovědět
Mě se líbí 6 nebo 7 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@davex za mě varianta 8, spojení 6 a 7 😉....varianta 5 na mě působí, jako když dům pláče
Odpovědět
Mě se nelíbí ani jedno. Tzn volila bych variantu bez obkladu. Raději bych kolem oken i dveří vysadila zeleň...ta vám tu hmotu taky "rozbije", ale bude to mnohem přirozenější. A lavičku pod okny k tomu :-)
Odpovědět
Udělej nízký sokl jako na 2 nebo 6 a nech to bílé, tohle je taková LUT....Ale ono by to chtělo vidět celý dům a kolem dokola, takhle se fasády neřeší si myslím. Nevíme nic o střeše, římsách. Ostatně - fasády by se měly řešit asi současně s půdorysem v projektu.
Odpovědět
Profilova fotka
Mrkni ke mě já bych asi šla do 5 máme to podobně.
Odpovědět
Profilova fotka
7 nebo bílá
Odpovědět
@tinka2011 Jo u Tebe to vypadá dobře, protože nemáš plochou střechu. Většina názorů je na to, udělat to kompletně bílé z této strany, což se mi zdá taky elegantní, tak asi máme rozhodnuto :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?