Sokl pod dveřmi

Dobrý den, moc prosím, můžete nám někdo poradit jak jste řešili tepelnou izolaci soklu pod dveřmi, příp.sem dát i fotku?Nejlépe předsazená montáž🙂. Máme zatím viz foto a řešíme, co s tím dál. Díky všem za pomoc.
Odpovědět
Máme před dveřmi jen vybetonováno a dlažbu, vůbec by mě nenapadlo to zateplovat, proč ? Možná 10 cm pásek extra polyse mezi rámem dveří a betonem jinak nic.
Odpovědět
@milan1965 Díky za reakci.Asi úplně nevím, jestli jsem to pochopila správně. Máte to jako my a dál už jen beton a dlažbu? Mi přijde ten soklový polystyren seříznutý možná zbytečně nízko, horní hrana marmolitu je o 10 cm výše než měla být ( budou dodělávat ) a přijde tam ještě nopová folie. Jen u těch dveří nevím, co s tím. Na tom šikmém kousku u dveří je jen lepidlo, jinak nic ani perlinka. Tak to tady sonduju, jak to mají ostatní 🤔.
Odpovědět
Tu hranu marmolitu bych asi nechal. Vstup před dveřmi musíte udělat tak, ať tam není nějaký schod, který musíte překračovat. Akorát bych měl právě obavu z toho polyše před dveřmi, když se tam bude chodit, je to vstup, aby ten beton nezačal praskat mělo by to být spojené se základem domu, přece jen se to může po letech trochu zmáčknout a dlažba může prasknout. Pošlu foto, ale dnes jsem do 18 v práci, tak později.
Odpovědět
@milan1965 díky moc. 😉
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Dobrý den, nevím, jestli foto nakonec proběhlo přes SZ nebo neproběhlo. Mohla bych poprosit, o foto detailu soklu u vchodových případně jiných dveří s dlažbou.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?