Účinný postřik na fasádu proti pavoukům

Zdravím, chic se zeptat, zda někdo neznáte nějaký účinný postřik proti pavoukům na fasádu. Máme bílou fasádu a pavouků je tam spousta a já je nesnáším.
Odpovědět
Profilova fotka
:-D :-D Tak asi jedině vyměnit domeček za panelák. Já je také nesnáším, ale učím se s tím žít pokud chci bydlet v domě. Ono kdyby vás někdo postříkal nějakou sračkou jen proto, že vás nesnáší i když mu nic neděláte, nevím, jak byste se cítila :-D Nešáhnu na ně, doma je vysávám pokud někde visí, ty větší musí odnést manžel. Venku ať si dělají co chtějí, pokud mi nezavází nechávám je žít.
Odpovědět
@barter Vyměnit domeček za panelák nemusí pomoci. My jsme měli plno pavouků v panelákovém bytě a plno jich máme i teď v domě.
Odpovědět
Profilova fotka
@viados Ne nemusí, i když jsme 3 roky bydleli pokaždé ve 3 patře a s pavouky nebyl nikdy problém. Jen mi tento problém přijde vtipný ;-)
Odpovědět
@barter Tak mě zase vtipný nepřijde. Pokud má někdo problém s něčím, nemyslím si, že je to vtipné, jako třeba někdo se bojí hadů, někdo myší a já nesnáším pavouky.
Odpovědět
@asistent Asi by bylo lepší bojovat s fobii jako takovou, než s pavouky na fasádě. I kdyby na fasádě nebyl jediný, budou všude jinde....
Odpovědět
Profilova fotka
@asistent Tak na ně vemte biolit a je to. Se svými strachy byste měla začít pracovat. Btw. pochybuji, že má někdo svěcenou vodu, kterou nastříkáte dům a pavouci se budou držet dál. To je hold příroda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My zrovna minulý týden stříkali. Bydlíme u lesa, pavouků každý rok mraky. Toto byl postřik, který má vydržet 3 měsíce. Ometali jsme je každý den, ale druhý den už byli pavouci na fasádě znova. Týden už jsem pavouka neviděla!! Bohužel nevím název, kupoval manžel, můžu zjistit.
Odpovědět
@michelle1 Budu moc ráda, děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
😄 😄 😄
Odpovědět
@asistent v žádném případě nechci zlehčovat jakékoli fóbie, ale je třeba si uvědomit, že v přírodě vše souvisí se vším. Pavouci nesají nektar z květů nebo nelezou dovnitř domu na cukr a drobečky. Pavouci jsou lovci a každý uloví obrovské množství různě hrozných hmyzáků. Zároveň jsou i potrava pro ptáčky. Vyhubte si pavouky a budete řešit hmyzáky a budete mít méně ptáčků.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@michelle1 Dobrý den, můžete mi prosím zjistit název postřiku na fasádu proti pavoukům? Děkuji za případnou odpověd.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?