Aktuální vlastní zkušenost - hypotéka - sami nebo finanční poradce?

Prosím, jakou máte vlastní zkušenost tento rok při vyřizování hypotéky, lepší sami nebo finanční poradce?
Odpovědět
Profilova fotka
@kotatko77 Ta otázka je velmi nešťastně položena 🙂 Jednoduchou hypotéku, kde není žádný zádrhel, dokáže zařídit každý člověk. Jestli s vhodným nastavením a nebo ne, jaký vliv to bude mít do budoucna a na jaké souvislosti se může zapomenout, to už je věc jiná. U složitějších hypoték to svépomocí moc nejde, obvykle chybí informace a zkušenosti.
Odpovědět
Profilova fotka
Kdyz si vezmu kolik papirovani a starosti mi usetril muj financni poradce, o nizsim uroku ani nemluve, tak si rikam, proc bych to mel vsechno dobrovolne delat sam
Odpovědět
Profilova fotka
@kotatko77 My kladnou, vše zařídila za nás s pěkným úrokem, určitě je lepší přes někoho kdo má kontakty i docela vysoko. My třeba zkoušeli v bance sami a byl problém přes poradkyně máme hypotéku a stavíme dům takže za nás určitě poradkyně. 😉
Odpovědět
Doporučuji poradce, hypotéka je zrovna jedna z věcí, kde má fakt smysl. Má přehled o produktech různých bank, poradí, kde to bude fajn pro vás, papíry má vyplněné raz dva. Ušetří dost času a nervů a teď, kdy se bojuje se o každou setinu / desetinu, obzvlášť.
Odpovědět
Rozhodně poradce. Vždyť ho přímo vůbec neplatíte. Vyběhá vám nižší úroky, oběhá papírování, zachrání krk hlídáním lhůt atd., atd. A pro vás zcela zadarmo, je placen bankou.
Odpovědět
Za me take poradce. Diky nemu mam predschvaleno se skvelym urokem s fixaci na 10 let. Sama bych se pro tak dlouhy fix nerozhodla. Dale mi pomahal hlidat lhuty, komunikovat s odhadcem/bankou/stavebni firmou. Nakonec dovezl vse k podpisu az domu..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?