Bungalov 772. Na kolik se dá stáhnout cena za svépomoc?

Profilova fotka
Ahojky, mate nekdo vyhlidnuty/postaveny bungalov 772? http://www.euroline.cz/ActiveWeb/proj... Na kolik se da stahnout cena pri stavbe svepomoci? Dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
pozri slovensku diskusiu... http://www.modrastrecha.sk/forum/show... pripadne mozem z tej slovenskej urobit spolocnu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Diky, mrknu tam :)
Odpovědět
Ahojky všichni chceme tento dům Bungalov 772 letos stavět v MB a hledáme jestli ho nikdo nepostavil v čr jinak vím že stojí na slovensku tak zatím se mějte a pošlete kdyžtak tip.
Odpovědět
Ahoj,zkus najít diskuzi bungalow.nebo ještě jaký jste si vybrali dům z Euroline....určitě tam něco najdeš,taky jsem si myslela,že ten náš nikdo snad nestaví a našla jsme tam pár lídí....
Odpovědět
Plánujeme stavbu bungalovu 722 od Euroline v drobných úpravách od architekta. Ložnice je doplněná o šatnu, prostory dětských pokojů jsou lépe vyřešeny. Pokud byste měli zájem o odkoupení projektu, tak se ozvěte.
Odpovědět
ahoj muchova, mal by som mozno zaujem o tvoj upravený projekt len by som chcel vidiet aké upravy ste dali spravit.. ak sa da posli mi foto na mail peter.gubo@hagard.sk
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky jsme s přítelem příznivcem bungalovu 772, nemáte někdo kontakt na firmu, která má s touto stavbou už zkušennosti a za kolik by se dal pořídit? Díky.
Odpovědět
Ahoj Muchova, velmi vážně zvažujeme stavbu tohoto domu ale určitě by jsme v tom chtěli dělat nějaké změny tak pokud máš nějaký obrázek vašich změn, popř. cenu projektu atd. Budem rádi za info i foto na mail ondra.efik@seznam.cz Díky.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahojte, kúpim projekt BUNGALOV 772, príp. BUNGALOV 772XL, ponúknite. katarina.svecova@seznam.cz
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Ahojte, uvažujeme o stavbě Bungalovu 772, nicméně, rádi bychom jej viděli v reálu - můžete se mi prosím ozvat někdo, kdo jej máte postavený - může být i s úpravami?? Přijleli bychom se podívat - kdybychom mohli - odměníne se. Díky moc za info.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@muchova Dobrý den, taky by jsme měli zájem o tenhle dům. Prosim Vas mohla by jste nam poslat přip. foto a podělit se s náma o Váš rozpočet na stavbu tohoto domečku. I.v.e.t.009@seznam.cz
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@muchova Dobrý den, máme v plánu výstavbu rodiného domu bungalov 772, a zaujala mě Vámi zmiňovaná úprava. Máte už dům postavený? Je možné, samozřejmě za úplatu, Váš dům vidět v reálu? Děkuji za odpověď.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
jak to dopadlo? stavil ho teda někdo?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Dobrý den. O tomhle bungalovu můžete diskutovat i na facebooku bungalov 722xl Měl bych zájem o položkový rozpočet jestli ho má někdo k dispozici za rozumnou cenu. Děkuji :) martin.havr.mh@gmail.com Nebo alespoň info za kolik se vám podařilo dům postavit.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj. Obnovuji diskuzi. Je tady někdo kdo staví/ma postaveno a byl by ochotný se podělit o nějakou radu či foto? Děkuji :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
@elimatu my sme sa nechali tymto inspirovat, hlavne vonkajsi vzhlad, ale vnutro sme si upravili, o cca 2 tyzdne sa stahujeme a zatial co sa tyka umiestnenia izieb nelutujem s nicim :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Zdravím, taky uvažuju o tom, že bych si ho postavil. Nemáte prosím někdo rozpočet stavby?Kdyžtak na mail: milan.tichy110@seznam.cz
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?