Délka schvalovacího procesu na hypotéku u KB

Zdravím vsechny , Prosim Vas ,jak dlouho cca trva schválení hypoteky u KB banky ? Vsechny potřebné dokumenty předány ,zitra uz to bude 3 tt,sice žádáme ze zahraničí ,ale i tak se mi to zda dost dlouho 😁.... Diky !
Odpovědět
No, my po měsíci zjistili, že se na to bankéřka vybodla. Dodali jsme všechny podklady, ona že to hned předá ke zpracování. Nic nikam nepředala, telefony nezvedala, na e-maily nereagovala. Nakonec jsme se dozvěděli, že se teda nic nedělo, propadlo potvrzení o příjmech a můžeme žádat znovu. Není to super? 3 týdny taky nezní moc pozitivně. Doufám, že dopadnete lépe než my.
Odpovědět
@teron no to mi ani nerikej ,to je šílený !!!' Nam uz tak se to táhne strasne dlouho ,tím ,ze žádáme ze zahraničí . Poradci píšeme každy tyden email ,a ze zatim se banka neozvala 😁,no nic pošleme další. A to take jste tak meli u KB ? Diky !
Odpovědět
10 dní u KB. celkem 20 i s odhadem až k podepsání smluv a čerpání.
Odpovědět
@nikus30 No jo, KB, zítra nás čeká na pobočce další pokus. Když selže, tahle pobočka u mě skončila. Už jsme tam vyřizovali několik věcí a ženský totálně neschopný. Někdy občas poslala SMS, že zavolá později a nezavolala, to je prostě marný. Ať to tentokrát vyjde nebo ne, na téhle pobočce nás už neuvidí. Jinak hypotéka na pozemek trvala 10 měsíců,, než poslali všechny peníze, protože pořád měli nějaké výhrady a chtěly nesmyslné dokumenty atp.
Odpovědět
@keany diky !
Odpovědět
@teron no to nezní moc pozitivně do budoucna hypotéka u KB ,to jsi me fakt nepotesila 😬.... 10mesicu ??? To je docela délka !! My žádáme na stavbu domu ... Jak jsem zjistila ,tak poradce uz ted s tím moc nenadela,kdyz uz jsou vsechny dokumenty v bance ,me uz z toho asi klepne 😬
Odpovědět
Profilova fotka
@nikus30 kontaktovat vyšší instanci? my měli podobné zdržení u ČS, ale jelikož to nevadilo tak jsme na to netlačili. Nicméně když se to pak skutečně spustilo chodili jsme nějaké věci řešit přímo na centrálu hypoték v Praze - přes ty šlo všechny rychle i nestandartní věci. Třeba by to u KB taky tak šlo? :)
Odpovědět
@nikus30 No, měli jsme štěstí, že majitel pozemku byl ochotný tak dlouho čekat. Neuvěřitelný problémy jak s bankou, tak s odhadcem. Evidentně to nekončí. Teď bychom právě chtěli půjčit na výstavbu. U někoho to jde evidentně bez problémů. Jestli jsou vaše dokumenty v bance (a ne ve skříni jako v našem případě), tak se snad zadaří :).
Odpovědět
Hypo u KB vzdy behem 14ti dnu vyrizeno,ale mame fakt schopneho hypotecniho specialistu co nam resil uz nekolik hypotek.
Odpovědět
@tometa díky
Odpovědět
@tulda27 diky moc za tip ,asi zkusim 😊
Odpovědět
@teron tak mi meli odhadkyni úplně super 👍Musim říct ,byla jsem moc rada . No ja v to tajne doufám ,ze uz jsou dávno v bance ,jak nam bylo řečeno ,ale zda se mi to nějaký divny :-(
Odpovědět
Článek se načítá
@nikus30 oni stačí, aby někdo onemocněl, další zaměstnanec odjel na dovolenou a hned je z týdenní záležitosti, proces na měsíc :-(... Equa nám táhla hypotéku přes 3 měsíce. Nejdřív za to mohla paní na pobočce a pak se v tom schvalovatel neuvěřitelně rýpal. Byla jsem tak naštvaná, že jsem se podívala která banka má stejného odhadce a za 4 týdny, jsem měla i načerpáno v Raiffeisen. V té Raiffce se nám ještě poradce omlouval, že se to zdrželo, kvůli nemocnosti na schvalovacím oddělení. Jinak by to prý bylo během 2 týdnů 😀...
Odpovědět
My na to nějak nespěchali, takže cca 1 měsíc, příští týden budeme podepisovat smlouvu. Žádali jsme o 1,3 mil. Kč, odhad máme na 2 mil. Kč. Nevíte prosím, jak nám uvolní peníze? Rovnou celou částku nebo třeba na dvakrát? Zrovna nemám u sebe ty podmínky, jen mě to tak napadlo...
Odpovědět
@nikinnna @petramana dekuji moc za Vase zkusenosti ,zacinam docela stresovat 😁... K čerpání peněz ,nam pokud bude hypotéka schválena ,budou uvolňovat částku na několikrát ,urcite ne rovnou celou ...
Odpovědět
3 týdny je teda docela dost, pokud jste dodali všechny požadované podklady... Může se to kvůli nějakému problému pozastavit, ale to byste se měli dozvědět..
Odpovědět
@damada ano vse dodano,vcera to bylo 3 tydny :-( poradce Jen rika,Ze se banka zatim neozyva :-( ...
Odpovědět
@nikus30 to je blbost, tak se má ozývat on... a zjistit, v čem je problém.
Odpovědět
Profilova fotka
@nikus30 také mi to přijde divné, že by se mu nepodařilo jim dovolat, vy kontakt přímo na člověka z KB co Vám hypo zařizuje nemáte? tedy jeslti to tam chodí podobně jako u ČS, my vždycky jednali s konkrétní paní, v jednu chvíli už jsme do toho netahali poradce, ten to domluvil v základu dle našich požadavků a detaily už šli za mnou a tou paní :) byl jen k ruce, kdyby něco (a v ruce držel konkurenční nabídku ;) ). Případně tu hypo centrálu jste nezkoušela?
Odpovědět
@damada @tulda27 holky vyřešeno ,diky !!! Uz se to blíží do konce a je to na dobre cestě !
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?