Dostali jste nakonec předschválenou hypotéku?

Profilova fotka
Máme předschválenou hypotéku, údajně bez problémů, ale přesto by mě zajímalo, zda je tady někdo, kdo nakonec předschválenou hypotéku nezískal a také komu odhadce odhadl byt na menší částku než byla kupní cena. Díky za odpovědi. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak nám odhadce odhadnul dům přesně podle nás, ale vím o lidech, kterým odhad vyšel méně než byla kupní cena bytu - řešením pro ně bylo odejít k jiné bance. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme měli odhad o 200 tis. nižší nakonec :-( Takže jsme museli brát hypotéku na celou částku nemovitosti.
Odpovědět
Profilova fotka
tak jednou nám odhadli domeček na cenu kupní, ale neměli jsme moc našetřeno a majitelé se dušovali, že domeček má vyšší hodnotu, takže nám nedopadl. Zítra máme další odhad na jiný baráček, tak uvidíme...
Odpovědět
Profilova fotka
Co se týká odhadů, tak cca 30 % odhadů nevychází podle představ klientů a celkově tak cca 10 % odhadů způsobuje komplikace v řešení financování. Co se týká předschválené hypotéky, tak pokud není podepsaná úvěrová smlouva a nejsou splněny podmínky čerpání, vždy se to může na něčem zaseknout.
Odpovědět
Profilova fotka
hypoteka se muže zaseknout na plno věcech,předschálení je jen prvni kolo kam se dostane asi každý,pak už záleží na tom jestly mate deti,jakej mate přijem,jestly neco splácíte atd atd,mi mame pomale problém s příjmem manžela muj nepočítají mateřskou/rodičák dostat pujčku 500tis
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Hypoteku mi vzdy byli ochotni dat i na drazsi byt,nez jsem chte,ale jsem zamestnanec ve statnim p.,Vs,s dobrou uver.historii atd. Ale 3x se mi stalo,ze byl odhad nizsi a na tom se to zaseklo.Chce s tim pocitat a mit pro ten pripad reseni. Na muj soucasny byt ,koupeny letos ,mam letosni odhady 2,6 , 2,8, 3,0 a 4,0 mil Kc. Takze tak. Takze bacha!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?