Hledám nezávislého finančního poradce

Dobrý den všem, můžete mi prosím někdo doporučit z vlastní zkušenosti nějakého nezávislého finančního poradce z Prahy? Předem děkuji za odpovědi ;-)
Odpovědět
Nezávislý finanční poradce neexistuje.
Odpovědět
jasně že existuje, ale je třeba takovou službu zaplatit :) pokud někdo jede na provize finančních institucí, tak nemůže být logicky nezávislý
Odpovědět
@chri1 známého nemám, ale na webu jsem našla http://svorba.cz/
Odpovědět
@chri1 Znám bezvadného fin. poradce z Prahy - působí po celé ČR. Zhodnotí Vám úvěr u všech institucí, které jsou pod dohledem ČNB a vybere s Vámi optimální variantu. Zatím byli všichni, komu jsem jej doporučila, spokojeni, tak snad nezklame :-). Písněte mi na sebe jméno a telefonní kontakt do IP, předám mu na Vás kontakt. Nejsem si jista, ale podle mého si žádné peníze za vyřízení od klientů nebere, peníze dostává až od banky, které dle mého mají provize zhruba stejné, páč jsem ještě neviděla, že by někdo záměrně vyřizoval úvěr u instituce, která by byla dražší. Naopak se proberou varianty ve všech bankách a ta, která tu danou dobu vychází nejlevněji, se vybere. Hlavně vím, že dělá to, že Vám dá podmínky úvěru a sám vám řekne, ať si sama dojdete do příslušné banky pro srovnání a tam se nikdy nedostanete na to, co se dostane on. Takže to je pro vás záruka, že pracuje tak jak má... Hlavně bych tu práci fin. poradců nezatracovala. Pokud je to fin. poradce pro konkrétní banku tak je jasné, že si bude hřát vlastní polívčičku, ale pokud je nezávislý, tak vždycky vyjede tabulku, jak vychází úvěr u každé instituce v ČR, jaké jsou podmínky apod... a vybere Vám tu optimální. I jemu jde určitě o zachování si dobrého jména, protože když je s ním spokojen jeden klient, tak mu to většinou naváže klienty další.
Odpovědět
Profilova fotka
@bayt @chri1 tady jsem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@chri1 ztotožnila bych se s názorem korodujicividle, jednoho máme a naprostý spoleh. Není z Prahy, ale z blízka a funguje po celé ČR. Budeš-li mít zájem, napiš do IP
Odpovědět
@korodujicividle provize tedy určitě stejné nejsou, doporučuji ten nový dokument "Rada nad zlato" - primárně jde těm lidem o to vydělat což znamená nacpat vám produkty, za které jsou nejlepší provize
Odpovědět
@bayt Zda jsou provize rozdílné či nikoli by nám asi nejlépe objasnil někdo, kdo pracuje jako finanční poradce, i to, zda záměrně klientovi navrhne horší hypotéku kvůli tomu, že dostane vyšší provizi ze strany té které banky. Nechce se mi tomu věřit (resp. doufám, že to tak není). V praxi se setkávám s tím, že od stejných poradců je dost široká rozmanitost úvěrujících peněženích ústavů, záleží podle mého i na tom, zda tam má klient účet (jakou dobu, jakou má finanční morálku apod.). Ten dokument jsem teď dohledala na youtube, tak mrknu, zatím dle názvu vidím, že se týká zřejmě OVB poradců.
Odpovědět
ja by som tiez veril panovi @vladimirsvorba . uz len to co robi pre ludi tu mi pride z jeho strany velmi pekne a hlavne nezistne. Pride mi ako ferovy chlap
Odpovědět
Profilova fotka
Náš poradce je také v pohodě (kontrolujeme si ho). I když přijdeme my s nějakým návrhem prověří ho (my už většinou sami víme co chceme a čekáme jestli nepřijde něco výrazně jiného od něj). Asi jsme zatím vždy chtěli obyčejné věci, na které stačíme, ale nemám špatnou zkušenost (a to máme přes něj životní pojištění se sporenim, běžné pojištění na celou rodinu, 2hypotéky, jednu změnu fixace, úvěr ze stavebního spoření, spolupracujeme s ním 7 let). Jen povinné ručení řeší manžel vždy sám na webu.
Odpovědět
Profilova fotka
Každý finanční poradce "jede na provizi" i přesto Vám dokáže vyjednat co nejvýhodnější podmínky. Setkala jsem se s nezávislým poradcem, který ve finále zkasíroval jak klienty tak provizi :)). Napište mi co potřebujete a uvidíme na kolik dokáži splnit Vaše přání a představy.
Odpovědět
Profilova fotka
@chri1 My máme svého finančního poradce z Prahy a jsme s ním spokojení. Všechny pojistky a hypotéku jsme řešili přes něj. Pokud budete chtít, tak mi napište :-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?