Hypoteční banka a nejvyšší možná doba splácení

Bude nam 40.let - jakou nejvyssi lhutu splaceni hypoteky nabidne HB? KB nam nabizi 27 let.
Odpovědět
Profilova fotka
Teoreticky 30 let....aby do 70ti let věku byla splacena.
Odpovědět
Modrá pyramida dávala i do 75 let. Což si myslím, že je za A. absolutní maximum, déle vám zaručeně nikde nedají a za B. úplná blbost. Osobně bych nešla do hypotéky na dýl než do šedesáti a to už je opravdu strop.
Odpovědět
Profilova fotka
Brala jsem si hypo, je mi přes 40. Mám to nastavené do doby odchodu do důchodu, tj. 66 let (ČS)
Odpovědět
zkuste si zajít za finančním poradcem, ten bude mít širší rozhled a navíc Vám to ušetří čas běhání po bankách. Jestli můžu doporučit tak HB se vyhněte (což by Vám měl doporučit i dobrý finanční poradce). Vlastní zkušenost - HB nabízela sice na oko nejlepší úrok, ale když nám to rozpočítal, tak jsme se nestačili divit, když se rpsn vyšplhalo na 26%. Díky našemu poradci máme rozloženou hypotéku na hypoteční úvěr a úvěr ze stavebního spoření (brali jsme i na rekonstrukci) a vyšlo nám to nejlíp co mohlo :) Pokud jste z JMK nebo MSK tak Vám můžu jednoho doporučit ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@isonic to bych chtěl vidět ty výpočty :-) Zřejmě někdo špatně počítal, RPSN u hypotéky ve výši 26 % je nesmysl. @bubuskubus maximálně do 70 let věku, takže maximálně 30 let. Pokud by to byla výstavba a byly by dva roky na čerpání, tak maximálně 28 let.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Za sebe bych vám doporučil se zamyslet nad tím, jestli splácet do 70 není holé šílenství. Podívejte se do historie minulého století, co se všechno za třicet let mohlo stát. Třeba dvě světové války, nebo válka a měna atp. A i kdyby to nebylo tak dramatické, příjdou různé ekonomické výkyvy a splácet ještě v 70?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?