Hypotéka 100%

Zdravím, chtěla bych se zeptat zda má někdo zkušenost se 100% hypotekou v současné době a případně u které banky. Bylo nám řečeno že už je téměř zakázáno takové hypotéky dávat, max 85% tak by mě zajímala vaše zkušenost. Chtěli bychom 2 mil, náš čistý příjem je cca 34 tis. Nemáte to někdo podobně? Děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
My si brali 100% hypo pred 4 lety a bez problemu...taktez mame mesicni prijem 34tis ale jsem na rodicaku ....jo a mame u KB 2 mil
Odpovědět
Profilova fotka
@sunnzyyk odkud jste? Já myslím ze by to určitě šlo, případně nějakým meziuverem. Nám.vše vyřizuje poradce i komunikaci s bankou, máme stejnou výši na nižší příjem započítány a další věci tak jsme rádi že nehonime vše sami.
Odpovědět
Profilova fotka
My akorát jednáme o 100% hypotéku a zatím se vše vyvíjí dobře a nikde nikdo problém nevidí. Příjem máme stejný jako vy. Tak snad to klapne ;-) Jednáme u české spořitelny ;-)
Odpovědět
My to nyní též řešili. POtřebovali jsme 2.300.000. Příjem jsme měli trošinku vyšší, ale jen o fous. A téměř to nešlo. Asi by to někde prošlo, ale byla to pruda, pořád jsme něco dokládali (manžel je OSVČ a to byl problém)Nakonec jsme šli do 90% a těch 10% si půjčili. S tím, že po schválen hypotéky si vezmeme nezajištěný úvěr n těch 230000, abychom peníze vrátili rodině. Těch 90% má výrazně lepší podmínky a to prošlo v pohodě. Nakonec jsme byt prodali rychle a tím se i těch 230000 vyřešilo bez úvěru. Držím palce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
100% hypotéku lze získat, vždy však samozřejmě záleží na všech parametrech obchodu. Pokud kupujete byt, tak informace jsou zde: http://svorba.cz/kde-lze-ziskat-100-h... Pokud se jedná o domek, tak tam to bude ještě trochu jiné.
Odpovědět
Sice opožděně ale díky všem za zkušenosti! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?