Hypotéka a nové zaměstnání v době žádosti

Profilova fotka
Dobrý den, prosím o info - přítel dostal nabídku na novou práci, kde bude mít příjem o 10 tk víc, super paráda, ale řešíme problém, který nejspíš nastane... nová práce v době žádosti o hypo ... :-( :-( :-( :-| :-| :-| setkal jste se s tím nekdo ? na konci 11/16 výpoved 2 mesícka, nová práce 1 února ... 5/17 predbežný termín žádosti o hypo ... bude muset zapracovat svého nástupce dřív než ze zákona za 2 mes. ho nepropustí a smlouvu na dobu neurčito dostane po půl roce ... trhám si vlasy... osud je nevyzpytatelný ..... :-S :-S :-x :-x
Odpovědět
no to je nic moc situace, pokud dostanete hypotéku jakou potřebujete se současným zaměstnavatelem, podal bych žádost tak, než bych podal výpověď.. :-D a jestli kvůli hypotéce bude potřebovat tu novou práci, tak pak bych holt počkal, což je naprd :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak dnes podejte žádost, za tři týdny bude hotovo a pak může dát přítel výpověď, ne? A nebo to posunete třeba na 9/2017, ne?
Odpovědět
Taky bych dala zadost ted, pokud ma manžel teď dostatečný příjem. Potvrzení od zaměstnavatele se bance dává jen jednou společně se žádostí. Čerpání můžete mít nastavené az na dva roky, pripadne kdyby to nestačilo, tak pak prodlouzit.
Odpovědět
Před čtyřmi lety nám spořitelna dala hypotéku na pozemek, přestože byl manžel první měsíc v nové práci, stačilo jim potvrzení od nového zaměstnavatele, že s ním počítají, výplatní pásky z bývalé práce a první výplata na účtě.
Odpovědět
Tak v květnu už bude mít po zkušební době, tak by to mohlo projít...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?