Hypotéka bez 20% naspořených úspor

Řešili jste někdo hypo, aniž by jste měli naspořeno 20%? Jaké Vám nabídli řešení?
Odpovědět
Profilova fotka
Řešení je podle podmínek banky a hodnoty zástavy. Když budeš mít zástavu vyšší než potřebuješ půjčit tak těch 20% nepotřebujes. Jinak třeba KB požaduje aby jsi měl těch 20% na účtě. Stačí klidně den nebo týden. Sežeň si kvalitního poradce jinak si zkaziš scoring když v tom neumíš chodit.
Odpovědět
Ešte sú 90% hypo, kde je vyžadovaná 10% vlastných zdrojov.
Odpovědět
Profilova fotka
Lze to řešit přes úvěr ze stavebka, který bude ve výši těch 20 % a nebo zástavou. Jestli řešíte nějaké takové věci, tak doporuči najít si finančního poradce.
Odpovědět
@martinau5 Nevím, jak je to u jiných bank, ale my v hypoteční smlouvě od ČS, uzavřené letos, máme napsáno, že těch 20% nesmí být z jiného úvěru.
Odpovědět
Profilova fotka
@dzus No my to tak máme řešené. Hypotéku máme u Hypoteční a úvěr máme od Buřinky, taky letos řešené. Ale záleží asi na bance, jak říkate, proto doporučuji řešit přes finančního poradce, který dokáže pomoc a vyřešit i "nevyřešitelné" problémy.
Odpovědět
U te komerční banky je to prosim jak? My tech 20%mame ale kdyby seto radeji slo použit na rekonstrukci bylo by to lepsi. Jinak resime hypo u Ceske sporitelny
Odpovědět
Profilova fotka
Mam take hypo u KB a take 20% ze sveho. Pri teto procentualni mire davaji nejvyhodnejsi urokovou sazbu. Ale bacha, KB miva horsi a prisnejsi odhadce a dost casto podhodnocuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?