Hypotéka bezdokladová

Profilova fotka
Ahoj, chci se zeptat..vlastnila jsem půlku rodinného domu a od úterý jsem jeho držitelkou obou polovin...Dům je psán na mě a my bychom si chtěli s přítelem zažádat o hypotéku. V darovací smlouvě mě otec daroval svou půlku nic tam není psáno o vyplácení mé sestry přesto jsme se dohodly, že ji dám 300 000, -- Kč. Chci se zeptat, zda mě banka pošle naráz celou částku (chceme si vzít 1 600 000,- Kč), protože kdyby mě poslala platbu po částech a já to musela dokládat fakturami tak těžko dám sestře 300 000,- Kč. Chtěla bych ji to dát najednou..ale známí mě odrazují, že žádná banka mě částku nepošle naráz. Díky za každou odpověď.
Odpovědět
jedine by ti to poslala banka penize naraz pri zajisteni jinou nemovitosti. Pokud bys dala do zastavy tuhle, tak se posilaji penize podle udelanych odhadu a protokol o prostavenosti. Takze tam 300tis. tezko nejak zakamuflujes, jedine bys to casem dosporila ze svyho nebo dala do rozpoctu vcetne praci a pak si prace odvedla sama, takze bys to mohla vyuzit na vyplaceni sestry. Samozrejme si musis vyjednat hypoteku bez dokladani faktur, pak se to horko tezko shani.
Odpovědět
@indien když jsme vyřizovali hypo my,tak nám bankéř tvrdil,že od dokládání dokladů se opouští.my jsme brali stejnou částku,co chcete vy,1.nám dali 750tis.,jak jsme je proinvestovali,tak jsme museli mít od staveb.dozoru papír,na co jsme ty peníze použili a stručně popsáno,po 2.450tis. a po 3.zbytek.
Odpovědět
Profilova fotka
@bilbery no právě se ségrou řešíme, pokud budu muset něco dokládat fakturama...tak se s ní domluvím na nějakém splátk. kalendáři. A není tam rozdíl mezi rekonstrukcí a výstavbou nového domu?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud tomu známí rozumí a jsou odborníci, tak se s nimi raďte, v opačném případě to je bezpředmětné. Jinak si myslím, že pokud tedy má být 1,3 mil na rekonstrukci a 300.000,- Kč na vyplacení sestry, tak by neměl být žádný problém. Samozřejmě za předpokladu, že nemovitost má odpovídající zástavní hodnotu, vy máte bezproblémové registry a dobrou bonitu. (dále bude potřeba ohláška nebo stavební povolení - pokud by rekonstrukce podléhala stavebnímu povolení)
Odpovědět
Dnes se již doklady dokládat nemusí pokud má váš projekt s cenou budoucí dostatečnou hodnotu pro banku a budete rekonstruovat něco svépomoci a něco přes řemeslníky, je běžné že prostředky pro sestru banka nepozná.
Odpovědět
Profilova fotka
@spaly Děkuji..včera mne s tím seznámila i má bank. poradkyně...Pokud se podmínky od banky nezmění což doufám, že ne..jinak jim dávám vale...tak úrok 2,56, fix. 5 let...a podmínkou mají účet u nich za 89,-
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?