Hypotéka - bude možné jí dostat?

Ahoj lidicky, neni tady mezi nama nekdo, kdo se vyzna v hypo? Chceme koupit pozemek a zacit stavet, no nevim, zdali mame narok na hypo. Jsme v cr jenom od dubna, zili jsme v zahranici. Pracujeme jenom 3mesice, no smlouvu mame na neurcito. Bude to uz ted mozne? 20% cele sumy mame. Dik za info
Odpovědět
Profilova fotka
@adulik777 ja myslím, ze vam v získání hypo nic nebrani
Odpovědět
@nininka23 ach jooo, kdybys mela pravdu🤗
Odpovědět
@adulik777 Pokud máte smlouvy na neurčito a máte už po zkušební době a máte normálně české občanství, takže vám hypotéku dají. Samozřejmě záleží jakou, za kolik a kolik berete, jestli nemáte záznamy v rejstříku dluhů atp. Ale jestli se ptáte jen na to, že pracujete jen 3 měsíce, tak znovu - pokud nejste ve zkušebce a máte na dobu neurčitou, tak vám to nejspíš dají. Někde mohou remcat a chtít, abyste pracovali aspoň půl roku, ale určitě si najdete banku, kde jim 3 měsíce nebudou vadit.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mám obdobný dotaz snad se paní zakladatelka nebude zlobit když se přidám k její diskusi. Manžel mění práci od září nastupuje jinam za více peněz, smlouvu bude mít hned na dobu neurčitou. Myslíte že je reálné aby dostal hypotéku hned během podzimu?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?