Hypotéka, hypoteční poradce Východní Čechy

Profilova fotka
Zdravím Vás, nemáte někdo kontakt na kvalitního dobrého finančního poradce z Východních Čech? Chceme přes zimu zažádat o hypotéku na stavbu domečku a nevím, jestli chodit od banky k bance sami nebo tuto činnost přenechat odborníkovi. Slyšela jsem názor, že hypoteční poradci Vám můžou zajistit lepší úrokovou sazbu, než kdyby jste žádali sami. Co je na tom pravdy? Jak jste řešili hypotéku Vy? Děkuji za rady a názory Pája
Odpovědět
My jsme měli finanční poradkyni a velká spokojenost. Šla s námi dokonce i hypotéku podepisovat, abychom si ujasnili, že všemu rozumíme. Myslím si, že mají i trochu jiné možnosti co se týče úrokové sazby, jak říkáte. Osobně si nedokážu představit chodit po bankách, i z časového hlediska....Bohužel jsme z Moravy, takže vám nemůžu doporučit.
Odpovědět
Zkuste si to nejdříve sami. Vytipoval jsem si banky, které by se mi líbili, za jedno odpoledne jsem je obešel a nechal si od nich zpracovat nabídky. No a pak jsem jen po mailu rozesílal těm, kteří byli dražší tu nejvýhodnější nabídku a ať s tím něco udělají a podlezou to. Nakonec mi zbyly dvě banky, které jsem postupně tlačil dolu. Vždy první dala nabídku, druhá ji o trošku podlezla, tak jsem toto zas zaslal na první banku... a dostal jsem se na zajímavý úrok - jo, tohle mne bavilo... Zároveň jsem oslovil i 3 hypoteční poradce, kteří se pyšnili kolik umí bank a že mi vyjednají super úrok... Na ten můj, za zadaných podmínek, se však nebyli schopni dostat... Za zkoušku nic nedáte - tyto nabídky jsou absolutně nezávazné. S poradcem to pak můžete doladit a případně Vám může nabídnout i nějaké jiné úlevy - například, že Vám dá část jeho provize, když vezmete ten Váš vyjednaný úrok přes něj :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Opravdu tu není nikdo z Východních Čech, kdo by poradil?
Odpovědět
@pajapo Dobrý den, pošlete mi Váš mail, mám vynikající poradkyni. Pochází od L. Bohdaneč a kancelář ma v Chlumci nad Cidlinou, pošlu Vám na ni kontakt. S pozdravem Martin Ř.
Odpovědět
@vydlacek 8 @vydlacek mohu také poprosit o kontakt.. Děkuji
Odpovědět
@manhel Dobrý den, Kontakt Vám bez problému zaslu do zprávy. Hezký den Martin Ř.
Odpovědět
Nám zajišťovala hypotéku paní Nožičková z Pardubic - moc milá, sympatická, všechno vysvětlila a byla i u podpisu smlouvy v bance. V případě zájmu zašlu kontakt.
Odpovědět
Taky mohu doporučit jednoho super poradce z Pardubic, info do zprávy:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?