Hypotéka krok za krokem, prosím o rady, zkušenosti

hypotéka od A do Zet kde začít a kde skončit -plánujeme s manželem v létě začít řešit bydlení,jak postupovat -nejdřív vybrat byt,pak řešit jestli nám dají hypo prosím rady,zkušenosti atd děkuji
Odpovědět
1
2
Ja bych si nejdriv zjistila zda mi vubec pujci a kolik, to by mela banka vypocitat podle prijmu a vydaju. Predstavu kolik budu potrebovat pujcit, kolik mam vlastni zdroje a pak konkretni byt.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucisek1984 http://www.modrastrecha.cz/forum/fina...
Odpovědět
1, udělejte si rozpočet (pokud chcete stavět hodí se i projednat projekt, aby to byla reálná částka, případně se dohodnout kolik chcete investovat do bytu) 2, vyberete si banku dle kalkulátorů na internetu (posuzujte úrok, dobu splácení a jestli vám to vůbec dají) - pak osobní návštěva nejvíce vyhovujících (my byli ve třech a ještě jsem si nechali radit od poradce), 3, pak už záleží zda potřebujete stavební povolení n. ohlášku ke stavbě, při koupi bytu nevím, co je vše potřeba 4, a pak následuje doložit vše v bance a máte vyhráno :-) Je to jen ve zkratce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jsme schopni za Vás zjistit u bank možnosti získání hypotéky,tzv."oběháme" banky za Vás.Tím klientovi šetříme čas a po zjištění požadavků a možností klienta hledáme tu nejvýhodnější nabídku na trhu. Pracujeme v rámci celé ČR a klientům se věnujeme individuálně. Naše služby jsou pro klienty zdarma.V případě zájmu se na nás obraťte.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucisek1984 my si rovnou vzali hypotečního poradce, který byl moc šikovný a sjednal skvělé podmínky. Jezdí po celé ČR, ráda ho i doporučím, když by měl někdo zájem. Ten k nám přijel (asi 200 km), vše jsme projednali, ukázali mu projekt a rozpočet, on si od nás vyžádal veškeré informace, potom nám poslal jaké máme možnosti. My si jen vybrali a on nám potom pokaždé napsal, co za papíry máme sehnat (okopírované občanky, potvrzení příjmů, výpis z účtu apod.), tak pro to si přijel. Potom nám poslal smlouvu, my si jí pročetli, souhlasili jsme, tak nám řekl, za kým přesně máme jít na pobočku (u nás ve městě se normálně v té bance nesjednávají hypo, museli bychom 25 km do vedlejšího města), tak nám to domluvil u nás, my to tam podepsali a bylo vyřízíno :-) Teď nám přišlo stavební povolení, tak nám zase napsal, co vše si máme připravit pro čerpání, sešli jsme se, všechno jsme mu předali a do úterka budeme mít na účtě peníze :-) Super spolupráce, bez problémů a bylo to pro nás jednodušší, než jsme čekali. Navíc když jsme se ptali sami, tak nám dávali mnohem horší podmínky do nabídek, než co jsme dostali přes něj :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrá poradenská firma, většinou dokáže sjednat lepší podmínky, než si člověk vyjedná sám na pobočce :-).
Odpovědět
@vconsulting Ne vždy to tak je, my si to oběhali sami a tak dobrou nabídku jsme od nikoho nedostali :)
Odpovědět
Profilova fotka
@reparador Proto píšu dobrá a většinou :-)...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
@janneys m ohla bych tě poprosit o kontakt na toho Vašeho hypot. poradce? nebo aspoň odkud je?
Odpovědět
Profilova fotka
@kawaluca ahoj, pošlu do zprávy ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
@janneys můžu taky kontakt? díky
Odpovědět
Profilova fotka
@petusha87 ve zprávě :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@janneys Ahoj, můžu taky požádat o kontakt...? Díky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dawa ahoj, také ve zprávě :-)
Odpovědět
@janneys Ahojky, můžu taky poprosit o kontakt na poradce? Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lentilka283 posílám :-)
Odpovědět
také bych prosila kontakt, děkuji :) A oslovil jste ho někdo, kdo jste chtěl kontakt? Vše v pořádku?
Odpovědět
@nickisek Mohu také doporučit, jestli chcete, ozvěte se mi do IP.
Odpovědět
Profilova fotka
@janneys mohla bych poprosit též o kontakt?
Odpovědět
Profilova fotka
my to máme taky zřízené přes poradce pražského, vyjednal nám vyjímku na výhodnější sazbu, vyřídil za nás i potřebné změny ve smlouvách s developerem, nadiktoval co je potřeba doložit, informuje o průběhu atd, takže vše ok. Doporučuji se obrátit na dobrého poradce.
Odpovědět
Profilova fotka
@kel91 posílám do zprávy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj střecháčci, mám takový dotaz, četla jsem recenze v jiném fóru ale asi jsem to dost dobře nepobrala. Jedná se mi o to, že když si zažádám o hypotéku kde cena nemovitosti v základu je 2mil. cena zastavované nem. je 800tis. a cena domu po navýšení je 2mil400tis. ale chci si půjčit Např. 2mil.600tis. protože počítám na úpravy terénu aj.. Jedná se o dřevostavbu kde banka má s firmou přímo nějakou smlouvu. Nastal by problém když by odhadce odhladl pouze tu základní cenu tj.2mil a my potřebovali 2,6mil? děkuji za radu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Mě by tedy zajímalo kolik takový poradce stojí? :-) (případně jak se platí-zda je daná cena nebo je to překvápko nakonec?) @janneys , @kristyn.g
Odpovědět
Profilova fotka
@barter zdarma často, my tedy to tak měli, je placený z provize, a v našem případě tedy si tu provizi zasloužil, bez práce to neměl, nebo nemá... :-D ale je třeba fakt si dát pozor na koho se narazí.
Odpovědět
Profilova fotka
@kristyn.g Z provize od koho? :-)
Odpovědět
@barter Z provize od banky.
Odpovědět
Profilova fotka
@barter nic jsme neplatili, poradce má provizi z uzavřené hypotéky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@janneys A jak tedy poznám, že je opravdu nezávislý? :-)
Odpovědět
@barter nám třeba dala papír kde byli všechny banky co by nám půjčili a tam kolik budeme platit a úrok a řekla ať jsi rozmyslíme kterou a jen řekla co by nám doporučila . Kdo jim vychází s odhadama atd.
Odpovědět
Profilova fotka
Ono je třeba se na to podívat i z druhé strany a i klienty si vybírat. Neserióznost některých lidí není zrovna nejlepší vlastnost.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?