Hypotéka od GE Money Bank. Má ji někdo?

Ať hledám jak hledám, hypotéku od tohoto ústavu jsem tady nenašla. Má někdo? Stále se objevují stejné bankovní ústavy jako KB, ČSOB, Raifka a pod. I když nemáte, ale nějaké info by bylo prosím podělte se, díky.
Odpovědět
Ahoj, v GE mám známou a jejich hypotéky nemají zrovna zajímavé úroky, proto je možná tolik lidí nemá. Když nám končila fixace na hypotéce, tak nám v GE nabídla úrok 5,65%, který byl už po různých slevách a to ještě neobsahoval poplatky, které bysme museli zaplatit mimo (zpracování hypo, odhadce atd.). Takže jejich hypotéky nic moc oproti jiným bankám. Moje zkušenost je ze srpna letošního roku, jak to v GE vypadá teď před Vánoci s úroky fekt netuším.
Odpovědět
děkuji, zatím uvažujeme o hypoteční, tak se jdu poptat do jiného oddělení
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jak je to s hypotékou, máme v tom zmatek :-| Já mám příjem 12 tisíc, přítel nepracuje na smlouvu tudíž o hypotéku budu žádat já. Chtěli jsme hypotéku pouze 300,000. Jaký je minimální příjem pro získání této hypotéky ?? předem díky za radu :-)
Odpovědět
@knapikovad my máme hypo u GE a úrok máme 4,59 %, stavíme svépomocí, tak k tomu je i hypo uspůsobená. Zatim jsme spokojení
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Profilova fotka
Obnovuji diskuzi, má někdo hypotéku od nynější GE money moneta bank? Mají velmi výhodné úrokové sazby i podmínky... Budu ráda za každé info. Děkuji
Odpovědět
@zumari ano, mám u ní hypo.. Před 3mi lety hypo na byt, tu teď vyplácíme a navyšujeme na RD..kdyby to šlo, tak asi půjdeme do jiné banky, ale nemůžeme čekat 2roky do konce fixace
Odpovědět
Profilova fotka
@zackovalu Děkuji za informaci. Nakonec si bereme hypo u KB, u GE nám vyšel špatně investiční záměr a nedokázali nám nabídnout to co v KB.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Mate prosím nyní někdo hypo od Monety ? Jde mi o to, jaky mají postup? Chtějí komleptni projekt na dům ? Je mi divné, ze jsme nedokladali ani žádné potvrzení příjmu. Vše řešíme přes Fin. poradce. Dekuji
Odpovědět
@pipinkam jestli máte u banky účet, příjem se dokládat nemusí
Odpovědět
@breberka Úrok 4,59 a spokojení? 😲 Já mám jinde 2,05%, a zdá se mi o čertech ;). Asi máme oba o spokojenosti jiné představy :)
Odpovědět
@pipinkam Možná by nebylo od věci si prověřit, jestli pan bankéř opravdu našel tu nejvýhodnější pro vás. Protože jedná věc je co banka nabídne jako ideální stav, a druhá na kolik vám to spočítají ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@pipinkam My tam účet nemáme a museli jsme příjem dokládat. Chtěli řadu dalších věcí, které už si ani nepamatuju a hlavně rozpočet. Pokud přiznáte nějaké vlastní zdroje k financování části stavby, požadují konkrétně, co přesně bude z peněz hrazeno a před jejich vyčerpáním hypotéku nepustí. Vše jsme také řešili přes finančního poradce. Pozor na různé poplatky, hlavně při (každém!) čerpání hypotéky, dále dozory prostavěnosti apod. Zásadní informace také je, že neumožňují čerpat peníze bez doložení účelu/faktur. Proplácejí pouze na účet firem, které provedly práce.
Odpovědět
Článek se načítá
A když už o tom píšeme, jak dlouho vám trvá vyřízení hypošky? Já si vzpomněl v červenci že bych chtěl, a prvního listopadu přišly. A to jsme to se ženou nechtě ó dva týdny protáhli vlastní nešikovností.
Odpovědět
@awakened No já tedy koukám, u nás nic z toho není...
Odpovědět
Profilova fotka
@k_pavel Já už se s tím srovnal. Dostali jsme dobrý úrok s fixací 10 let. A v kontextu hypotéky jsou ty ostatní náklady "směšné". Spíše mi to vadilo/vadí z principu, protože banka/banky si tím kompenzují změny pravidel pro hypotéky.
Odpovědět
@awakened Tak k nám banka poslala odhadce před rekonstrukcí, a přijde i po rekonstrukci. A odhad se musí navýšit ó odpovídající částku. Musí být provedeny věci, které byly v seznamu prací. Nedokládám nic, čerpání najednou, jedno kde, co, a za kolik koupím.
Odpovědět
Profilova fotka
@k_pavel odpovídåš na příspěvek z roku 2011, tehdy bys těžko dostal úrok 2,5% :-p
Odpovědět
Jojo,vývoj nezastavíš ;)
Odpovědět
@k_pavel no nevim, ale reaguješ na starý příspěvek z roku 2011......tenkrát to bylo OK....dnes máme pod 2...takže OK
Odpovědět
Ano, to je prima :) Mě spíš překvapilo, jaké nároky mají někdy banky. I když u GE jsem byl dost dlouho, a tam už se nedivím ničemu ;)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Vyřizoval jste někdo teď v blízké době hypo u Monety?Nabízí prý nejlepší úrok při 10lety fixaci..je lepší vzít 10let fix nebo jen 5let?
Odpovědět
Profilova fotka
@jarda87 To bude záležet na vašich plánech :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vladimirsvorba Plán je hypoteka na výstavbu RD,vlastní pozemek mám.Popř. kterou banku vybrat,ona asi má každá. něco...
Odpovědět
Profilova fotka
@jarda87 Hypo od nich už máme. Teď chcem refinancovat. Nabízejí nám momentálně o půl procenta nižší úrok než teď máme. Pravděpodobně to dáme na 8 let...ale uvažuju o 10 letech ať máme klid :-D. Hlavně když si teď polepšíme. Úroky jdou nahoru, takže fixuju na co nejdéle to jde.
Odpovědět
Profilova fotka
@ffiinnkkaa Refinancovat jinam?V jaké bance Vám tedy nabízí lepší úrok?Ano fix taky zvažuju na 10let
Odpovědět
Profilova fotka
@jarda87 No u monety :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?