Hypotéka od Wustenrot - máte zkušenost?

Dobrý den,prosím o vaše zkušenosti s hypo u WUSTENROTU,mají nejlepší úrok 2,09 + s pojištěním při smrti....Zvažujeme ještě UCB ale odrazujímě negat.zkušenosti co jsem zde vyčetla,sice z roku 12,13 ale nevím.... Chceme brát 75% hypo na 15 let 1600000kč. Děkuji za reakce ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Veskrze negativní, hlavně co se týká procesů v bance, tak je to velký boj. Pokud můžu, tak se UCB a Wüstenrotu vždy vyhýbám.....A pojištění je vždy lepší dělat zvlášť.
Odpovědět
nám bylo právě řečeno že je lepší pojistka tam ,snižuje se úrok....
Odpovědět
my teď s W jednáme, dali nám bezkonkurenční úrok pod 1,9. Zatím vše běží bez problémů, ale pravdou je, že veškeré jednání zatím za nás dělá jejich poradce.
Odpovědět
Cirruso ,jak je možné že vám dali tak nízký úrok???co vše je podmínkou pro tak nízký úrok??Jak dlouhý fix chcete?Děkuji za odpověď
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tak pokud vám nezáleží na kvalitě pojištění, tak si klidně můžete udělat pojistku od banky. Otázkou ale je, jaký to má smysl, když budete platit za něco, co buď nepotřebujete a nebo bude velmi nekvalitní. Pokud je pro vás jediný rozhodovací parametr výše úrokové sazby, tak potěš koště.
Odpovědět
Profilova fotka
@luccaben Máme od Wustenrot hypotéku sjednanou loni. Sice úrok máme celkem vysoký 3,19%, ale to pro nás nebyl parametr výběru, protože jinde bychom asi hypo nedostali, Wustenrot prý posuzuje mírněji živnostníky než třeba jiné banky, což jsme potřebovali. Máme fixaci jen na 3 roky, tak uvidíme jaká bude situace potom. Jinak teda docela dlouhé schvalování hypotéky, ale to bylo i tím, že si dělali interní odhady nemovitostí. Ale jinak zatím spokojenost, celkem rychlé čerpání.Čerpáme po 25% částky hypotéky, vždy pošleme jenom fotky stavby a rozpočet, co bylo prostavěno, nepotřebujeme žádného odhadce, peníze jsou za týden na účtě. Neplatíme žádné měsíční poplatky, nemusíme mít u nich běžný účet, jak požadují třeba jiné banky, ani pojištění. Máme pojištěnou stavbu, ale jinde, životní pojištění také jinde, ale to po nás ani nepožadavali.
Odpovědět
@luccaben nezjišťovala jsem. Popsala jsem poradci naši situaci a vykouzlil tuto nabídku. Máme pojištění stavby (bez tohoto pojištění by byla nabídka jiná, ale úrok pořád pod 2%), vše řešíme s právníkem a taky s dalšími dvěma konzultanty z konkurenčních bank a zatím opravdu bez problémů. Pojištění jsem si nechala nacenit i jinde, ale jelikož i na úpojištění jsme dostali od poradce slevu, tak jinde nás nevyšlo lépe aní podmínkami a ani platbou. Ale jak jsem říkala, podepsáno zatím nemáme, takže pořád může přijít obrat.
Odpovědět
Děkuji všem za reakce.Wusten...nám příjde ze všech nejlepší,hlavně od UCBnás odradila kontokorentní karta,což za žádnou cenu nechceme,i to že jinde musíte mít zase účet.... My zvažujeme spíše si zaplatit odhadce sami,tak snad to půjde taky s penězi rychle jako vám "magdino01"
Odpovědět
Profilova fotka
Máme a spokojenost :-)
Odpovědět
Ještě prosím myslíte že se oplatí 3 nebo 5 letý fix???Díky :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?