Hypotéka, úvěr pro řidiče kamionů. Máte zkušenost?

Ahoj holky, asi mě žirafka zabije - tímto se omlouvám, měla jsem to tém dát hned sem:-D Chtěla jsem se vás zeptat, přítel bude žádat o úvěr nebo hypotéku. Jsme oba mladí, on si ale už vydělává dlouho a slušně. Příjem dostane potvrzený poměrně vysoký, ale i tak mi někteří tvrdí, že na hypotéku nemá nárok a nedostane ji, protože je kamioňák a že některé banky tyhle skupiny evidují jako nežádoucí. Nemám s tím žádnou zkušenost, můžete mi některá poradit, jestli jste ji dostali nebo ne?
Odpovědět
já pracuju v dopravní firmě a naši řidiči nemají žádný problémy.....
Odpovědět
kstablova: opravdu? Tak to mi spadl balvan ze srdce. Už jsem se lekla, že nic. Někteří mě plašili, že kamioňáci nedostanou nic ani na splátky...prý riziková skupina, přitom si vydělává víc než moji kamarádi, kteří dostali hypotéku i na 2 melouny:-)
Odpovědět
Možná jsou vyšší riziková skupina, ale pokud mají stálý příjem, není důvod jim nic nedat....určitě zajdi do banky a nenech se vystresovat vševědama.... ;-)
Odpovědět
kstablova: díkes moc ;-) Já se bála, že budeme diskriminovaní kvůli práci :-)
Odpovědět
Ahojky, jak už tu napsala kstablova, nikdo Vás diskriminovat nebude. Důležitej je příjem, aby byl dostačující a hlavně, aby to nebyly diety
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj,mi . máme 3 melouny a manžel dostal úvěr bez problému.Neboj x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, měla bych dotaz. manžel jezdí kamionem, ale teprva 2 měsíc, chtěli bychom si vzít hypotéku na byt 3+1. nevím jak musí manžel doložit své příjmy. dodtává na účet základ 15000 hrubého a zbytek na ruku. Můj plat jde normálně na účet celý. Oba máme smlouvu na dobu neurčitou. myslíte že je tu nějaká možnost úvěru? Předem děkuji
Odpovědět
Záleží, kolik stojí byt a kolik je tvůj plat. Jestli manžel dostává ten zbytek načerno, tak mu započítají těch nějakejch 11tis. Pak bude záležet na tvém příjmu. Plus, měl by pracovat déle, než 2 měsíce.
Odpovědět
Profilova fotka
azafata: můj plat je 14000 cisteho, manzel pracuje od 18 let, ale u tohohle zamestnavatele je 3 mesíce a 2 z toho jako kamionak, jinak 5 let v jedny fabrice.
Odpovědět
No, tak bude muset doložit příjem kombonovaně, za dva měsíce tady plus předtím u bývalého zaměstnavatele, chtějí poůl roční průměr většinou. Plus ten tvůj příjem. Budete mít dohromady třeba 25tis., to není moc velká hypo. Pokud manžel to, co dostává na ruku, nebude mít v potvrzení o příjmu. Záleží, kolik si budete chtít půjčit, něco určitě vyjde, jde o to, aby to stačilo.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Dobrý večer,,přítel také jezdí kamionem,,chtěli bychom domeček,ale zaměstnavatel mu nenapíše tolik, kolik si vydělá ,,ale jen min.to co má ve smlouvě,,takže si můžem s penězma tapetovat a zůstat v pronajatém bytě,ach jo,nevíme jak to udělat.Máte někdo radu??
Odpovědět
Profilova fotka
@jana758 zkus si sehnat dobrého fin. poradce, oni kolikrát umí zázraky..
Odpovědět
Článek se načítá
@veronickalongipes švagr je fin.poradce ,,ale tvrdí,že na to nedosáhne,jeho sestra je ředitelka banky,,prý tam musí mít plat,,i když má dva účty ,na jeden vkládá a co zůstává jde na druhý,,ale je to prý málo,musí mít výplatnice a napsaný vysoký plat,,
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?