Hypotéka v Rakousku. Máte ji?

Zdravím všechny a zajímalo by mě, jestli má někdo vyřízenou hypotéku v Rakousku, slyšela jsem o tom, že je to výhodné. Ale vůbec nevím, jaké mají podmínky, jak chtějí doložit příjmy atd. Díky všem za rady (snad se někdo najde)!!
Odpovědět
To nikdo nemáte úvěr v rakouské bance? škoda... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
ja se priznam,ze o tom slysim poprve =-) ale taky by se nam neco vyhdoneho siklo,budeme refinancovat,sice az za 1,5roku,ale uz se divam dopredu ;-)
Odpovědět
@krystynka123 @moudivlacek to znamena ze si mozete vziat uver z banky z rakuska? Alebo byvate v rakusku :) ?
Odpovědět
Profilova fotka
ja prave vubec nevim,docetla jsem se o tehle moznosti tady poprve :-D ;-)
Odpovědět
Ano jde :-) akorát zjišťuji podrobné info, tak jsem se zkoušela zaptat. Znám pár lidí, co má úvěr v Rakousku, ale neznám je osobně, že bych se jich přímo zeptala. Nevím, jestli to není podmínené tím, že člověk musí podnikat apod. Jak něco zjistím podám info ;-) Oni prý mají lepší úrok. sazby, tak se to chce poptat, navíc euro jde pořád dolů..
Odpovědět
@krystynka123 tak to by bola super novinka. Viem ze o hypo mozes poziadat len ked budes stavat domcek v rakusku a o pozicku tak s tym by nemal byt problem ale viac detailov neviem :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
ahojky,tak hypotéka v rakousku je tak,že musíš mít zaměstnání,neva registry a mělo by to být poblíž rakouských hranic.známí to dělá a nemusí to být kupované v rakousku
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
ahoj rokytko,můžeš sdělit víc?pracuju v rakousku,bydlím na hranicích s rakouskem a chci žádat o úvěr tam,přes naše banky jsem se nedostal,myslíš že tam je to jednodušší?
Odpovědět
dobrý den,mohla by jste mi prosím na někoho kdo tyto hypotéky zprostředkovává poslat kontakt?Moc děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
ahoj, znám hodně lidí co má hypotéku v rakousku, i já sama o ní budu žádat, je to vyhodnější jen pro ty co jsou v registrech a v Čr nemají šanci, nemusíš podnikat, musíš mít zaměstnání a posléze jde hypotéka převést do banky v ČR...... :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@olinkaa Ahoj Olinko, šel by udělat konkrétní výpočet? Chtěli bychom půjčit cca 50.000€. Máme rozestavěný dům kousek od Rakouských hranic a ty peníze by byly na dostavbu.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
@sokica Ahoj. ctu si tady vasi debatu o hypo v rajchu... ted s pritelem zadame v Cr o hypo a nevidime to ruzove... Pritel pracuje v rakousku tak to zkusime taky ale kdyby mel jestenekdo info co a jak napiste. budu vdecna. dekuju moc..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@sokica Ahoj, četla jsem Váš příspěvek a tak chci se zeptat jeslí už mate vyřízenou hypotéku v Rakousku. Jeslí Ano, tak napište který mají podmínky. Děkují za odpověď
Odpovědět
Je to max. na 15 let...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@jayzee ahoj, mohu se blíže zeptat na hypo. z rakouska? vyřídili jste,jak jste dopadli,klidně do iP,DĚKUJI
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, hypotéka v Rakousku skutečně funguje. Osobně jsem ji měl od roku 2012 do roku 2014.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@ivo_brno můžu poprosit o více info dekuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?