Hypotéka, z čeho vypočítávat průměr?

Profilova fotka
dobry den chci se zeptat prave jsem dostala pracovni smlouvu na dobu urcitou na pul roku a tri mesice jsou z toho skusebni doba ale delala jsem tam uz od unora na dohodu kdyz tet budem s manzelem skouset hypoteku tak z cceho se me vypocita prumer ? jen z te smlouvy nebo i dohody? (manzel ma smlouvu na dobu neurcitou)
Odpovědět
Dnes už se nesleduje doba určitá/neurčitá, ale musíš tam být zaměstnaná déle než půl roku a mít za sebou zkušebku. Aspoň tak to většina bank požaduje. Někdy se ale dá udělat nějaká výjimka - to se musíš zeptat v bance. Kam ti chodily všechny výplaty? Na jeden účet u banky, která umí i hypošky nebo na ruku?
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud vám něco započítají, tak maximálně příjem z HPČ, musíte být ale po zkušební době. Ale uznat vám nemusí ani to.
Odpovědět
Mám stejnou smlouvu a můj příjem se do hypo vůbec nezapočítával.
Odpovědět
Profilova fotka
Banky sledují a hodnotí, jestli je doba určitá/neurčitá, také jestli jde o příjem HPČ/DPČ/DPP. Pro jednoduchost: - Hlavní pracovní činnost (HPČ) je akceptovatelný příjem, vždy alespoň po zkušební době 3 měs. - Dohoda o pracovní činnost (DPČ) je akceptovatelný příjem, vždy alespoň po zkušební době 3 měs. - Dohoda o provedené práce (DPP) je neakceptovatelný příjem - Doba neurčitá vždy alespoň po zkušební době 3 měs. - Doba určitá má požadavek na dobu min. 6 měsíců, na výjimku lze akceptovat i 3 měs (a po zkušební době) Pokud je prokazatelné, že Vám chodili peníze na účet, vždy lépe doložit i výpisy z účtu, bude přihlédnuto. Všechny věci okolo příjmu jsou většinou dosti specifické a individuální.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?