Jsem zaměstnaná 3 měs., před tím OSVČ. Dostanu hypotéku?

Poradí mi někdo? Potřebuji hypo, ale jsem zaměstnaná teprv 3 měsíce , předtím jako OSVČ.Nevíte jak na to banka kouká?Naskytla se mi zajímavá koupě a majitel nemovitosti nepočká. Jsem bez zkušebky 55000,- hrubého a potřebuji 2,7. Děkuji za info
Odpovědět
Jelikož máš po zkušebce, neměl by to být problém... U Modré pyramidy ti dají při 13. tis. Kč čistého milion, takže při tvém příjmu by si měla dosáhnout na 3 miliony. Pokud ovšem nemáš další závazky a záznam v rejstříku... Já bych to zkusila ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Banka kouká na příjmy zpětně, pokud jsi byla jako OSVČ, tak to bude problém. Dle toho kolik jsi měla "přiznaných příjmů". Já s manželem jsme OSVČ v pondělí jsme chtěli hypotéční úvěr ve výši 950.000,- a na naše přiznané příjmy nám ho nedali. Máme tedy dvě malé děti, ale vcelku se nám pán jako podnikatelům vysmál. Jako fyzická osoba šanci máš, ale záleží na bance jaké příjmy bude chtít. Držím palečky. Ale spočítej si přeplácení, jelikož někdy je to fakt síla.
Odpovědět
Zalezi, jestli zijes a budes zadat sama, tak je to asi malo, ale pokud jste na to dva, tak by to mohlo vyjit, budes potrebovat spoludluznika. Za pokus ale nic nedas. Tri mesice v praci taky nic moc.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Nevíte někdo prosím, zda je u ČS třeba při žádosti o hypoteční úvěr prokazovat průměrný čistý příjem za posledních 12 měsíců? Nestačí např. 6měsíců? Mám nové zaměstnání od října 2010, kde máme neporovnatelně vyšší příjmy a pokud budu jako příjem prokazovat průměr za celých 12měsíců, tak mi příjmy z předchozího zaměstnání ten průměr dost výrazně sníží. Neměl jste to někdo podobně, řídili se opravu průměrem za posl.12 měsíců? Moc děkuji za odpověď :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@fangi hodně bank hledí na příjmy za předchozí tři měsíce
Odpovědět
me hypotec. poradkyne rikala ze kadza banka to ma jinak, ale vetsinou chcou oba, jak za rok, tak za posledni tusim 3 mesice...? treba hypotecni chce oba
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?