Kde kromě KB nabízí 120% hypotéku s tím, že část je na nemovitost a část je neúčelová?

Moooc prosím o radu . Děkuju na netu jsem našla jen neznáme banky .
Odpovědět
@jitulka188 no ani u KB to neni tak jednoduche nejlepe je zajit si do banky a poptat se na pravidla. Vim ze to nabizi i CSOB ale za urcitych podminek ktere se pak nevyplati. V takovem pripade je najlepe si pobehat banky a udelat rozbor :)
Odpovědět
@niccky.z V komerční bance už jsem byla a mám od nich nabídku . Bohužel nemáme jinou možnost než takovou to hypošku . Potřebujeme doplatit starý byt (úvěr na starý byt).
Odpovědět
Záleží na výši úvěru, ale dá se udělat kombinace hypotéky a úvěru ze stavebního spoření. Když je dostatečná bonita klientů, tak se to v některých případech může vyplatit (nebo je to nutnost, když nevýjde odhad). Neúčelová část je v uvozovkách, člověk by ji měl vždy použít k bydlení, ale je fakt, že banky její využití příliš nezkoumají. Kdybyste celý případ popsala trochu více, tak bych Vás třeba dokázal poslat do správné banky.
Odpovědět
Profilova fotka
@jitulka188 a musíte ten stary uvěr doplácet ja ho platím taky ješte dva roky a další novou hypo budem mit
Odpovědět
@jitulka188 proc nechces KB?
Odpovědět
@evaviki No chtěla jsem i jiné možnosti . KB neni jediná ...Ale to už je teď pasé . Padlo to ...Budeme to řešit jinak . Stávající byt pronajmeme (je velký zájem) a dál z toho budeme splácet úvěr. A my pujdeme taky do pronájmu . Do většího se zahradou ....Asi je to nejlepší řešení člověk neví co bude za 5-10let kvůli práci . A uvázat si zase 30 letou hypošku s vysokýma splátkama je blbost . Tenhle už za 15 let zplatíme a zatim to budem řešit takhle asi ...Jen najít dobrý pronájem tam kde chceme :-) Jinak všem moc děkuju :-)
Odpovědět
@jitulka188 tak i to je varianta.. ale budete cpat penize do neceho, co neni vase a vlastne je to stejne,jako ta hypoteka.. .. Mohli ste si zapocitat prijmy z pronajmu (tam se da z budouciho pronajmu uznat az 50%), vzit si druhou hypo na dum nebo byt a mit nemovitosti dve.. kdyby se cokoliv stalo, jedno z toho muzete prodat..
Odpovědět
@evaviki Nejde to nám dvěma nepujčí na naše platy . A tchánova manželka k tomu nepřistoupila . Jinou šanci nemáme ...A v bance je pronájem nezajímal . my dva sami na hypošku na větší byt nedošáhnem ...A my natom nic tratit nebudem . Hledala bych nájem v ceně stejné jako je hypoška . Budem na tom stejně jen ve větším .
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Dobry den. Jak funguje neucelova cast u kb? Vime? Dekuji.
Odpovědět
@vetor3x je to pouze u refinancování. Nemám z praxe zkušenost, ale podepisují se dvě smlouvy, kdy úrok je u obou stejný. Je to tedy refinancování po konci fixace + nějaký bonus bez účelu. Na mě to působí jako nástroj, nalákat klienty půjčit si víc, než je potřeba.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?