Kdo máte hypotéku u České Spořitelny? Jste spokojený?

Profilova fotka
Ahoj :-) Chtěla jsem se Vás zeptat, zda máte někdo hypotéku u České spořitelny. Jestli jste u nich spokojení a jestli je problém u odhadu z nemovitosti. Předem moc děkuji. :-)
Odpovědět
@verun_ka Měla jsem, neměla jsem větší problémy, jen vyřizování bylo dost zdlouhavé, pořád si vymýšleli nějaké nové "papíry". Odhad byl v pohodě-ale jak jsem slyšela každý odhadce to dělá jinak-takže je to i o tom na koho narazíte. Kamarádka měla taky ČS a odhad katastrofa.
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak Aha. Po nás právě chce odhadce každou velikost pokoje. Tak nevíme, co máme očekávat. Moc děkuji za informace. :)
Odpovědět
@verun_ka mám ČS a vše v pohodě. Odhadce měli externího, takže je to o jednotlivcích než o bance. Pokud si dobře pamatuji, tak jsem panu odhadci posílal výkresy a pak jsme si to jen prošli a on si udělal fotky. Původní jeho odhad byl nějaký, já měl odhad menší. Nakonec se ty peníze na vnitřkách tak rozlítaly, že i ten jeho odhad byl nižší, než je to teď. :-D
Odpovědět
@verun_ka Tak z něčeho ten odhad musí udělat. Určitě je rozdíl jestli máte chodbu 20m a pokoj 9m, nebo opačně :-)....jen z metrů to nepozná. Stejně s tím nic nenaděláš. Každopádně počítej, že odhadne spíš méně, než více. Ale takhle to je ve všech bankách, přítel měl UCB a odhad šíleně podhodnocený- byl děsně naštvaný, sice mu to vyšlo, protože měl nějaký keš, ale fakt hrůza. Po pár letech byt prodal téměř za dvojnásobnou cenu než byl odhad.
Odpovědět
Je to všechno o lidech. Nás poradce honil, at to všechno už vyřizujeme v únoru a nemeli jsme hotov projekt, jen studii. To se paní odhadkyni banky moc nelíbilo, že to nemá z čeho odhadnout. To sem ale oběhla tři další banky a všechny chtěly už hotový projekt. Ale paní se nám nakonec snažila vyjít vstříc. Co se týká banky samotné, tam nemůžeme říct nic špatnýho. Samozřejmě poplatky jsou. Ted zrovna načerpáváme :)
Odpovědět
Profilova fotka
Odhad máme schválený. :) Už nám tedy nic nebrání v cestě. :)
Odpovědět
Pokud odhadce nedokázal odhadnout cenu ze studie tak bych ho vyměnil...standartně se to takto dělá
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?