Kolik platíte měsíčně za elektřinu v bytě?

ahojte, chtěla jsem se zeptat, kolik měsíčně platíte za elektřinu v bytě. My máme 2+kk, vaříme na elektříně, měsíčně platíme 1000 kč a stejně nám přišel nedoplatek 1700 kč ]-( A tak mě zajímá, jak to máte vy? Děkuji :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
a tim topite? nebo jen spotrebice atd? my mame tedka v novym zalohy 1300, predpokladam, ze to bude jeste o kousek vic.
Odpovědět
kristi a to tym len varite ci aj topite???
Odpovědět
Profilova fotka
topime vl. kotlem. Ale celodnne u nas jede PC, telka. lednice, ja nevim. Treba to bude min
Odpovědět
mna to zaujima, lebo na podzim by sme mali ist do novostavby 2+kk tak by som chcela vediet kolko asi si dame tu zalohu :-)
Odpovědět
kristi netopíme(nemáme vlastní kotel).
Odpovědět
Profilova fotka
yveto, reknu ti za pul roku.. kal, se mi to zda asi normalni, vsak asi dost peres,zehlis, mycka, telka, ledncie, ost. spotrebice....
Odpovědět
Profilova fotka
čauky Kal, brouku jesti tě uklidním, tak mě z toho vyučtování co ted přišlo málem šlahlo 8-( .... zálohy mám 1240,- a ted mi přišel nedoplatek 4640,- a oznámení že od dubna 2009 zálohu zvedají na 1700,-.... :-p :-p :-p :-p :-p :-p v obecním bytě v paneláku 4+1 se vším všudy platím za 4 lidi 10 tis. to je děs každej měsíc 8-( 8-( 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
kristi vy mate elektricky kotel?
Odpovědět
Profilova fotka
aktaka, jo...vlastni Vaillant
Odpovědět
Profilova fotka
ale ne elektrickej, plynovej mame...topime a ohrivame vodu plynem
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,my máme všechno na elektriku,jen varnou desku na propanbutan a měsíčně platíme 3000,-. Při lonském vyůčtování jsme dopláceli asi 300,-
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my máme tři jedna, panelák, jsme dva. záloha 930 a teď nám dokonce 600 vraceli...
Odpovědět
Článek se načítá
Kristi jo asi máš pravdu, přece jenom jsem minulý rok hodně vařila a když si vezmu, že to bylo jen na elektřině. Když si to přepočítám na měsíce, tak to dělá o 143 kč na měsíc víc. Jani ty jo, to je teda něco. A vy vaříte na čem? Na plynu nebo elektřině? Protože to mi přijde vážně dost. A nebo máme blbý poskytovatele elektřiny. gabal a v tom máte i topení, že ano. Jo asi jo, když píšeš, že máte vše na elektřinu. Petru no to je super!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my bydlíme v rodinném domě(dřevostavba), platím měsíční zálohy na elektriku 2500,-, nemuseli bychom tolik, vždy nám vrací přeplatek okolo 8-10 tis., berem to tak, že si to tam spořímě a při vyučtování se penízky hodí-jinak nám sami určili zálohu 1840,-
Odpovědět
Profilova fotka
kalerat, je v tom topení, ohřev teplé vody a spotřebiče.K tomu ještě platíme co čtvrt roku 1000-1200 kč za studenou vodu.Plyn u nás ve vesnici není. Jo a máme novostavbu 5+kk. heave a to s elektrikou i topíte a ohříváte vodu?
Odpovědět
Profilova fotka
Máme na elektriku úplně všechno,ale topíme málo, většinou přitopujeme a pak, když začnou mrazy tak topíme v krbu.
Odpovědět
Ahoj, my bydlíme v novostavbě (byt 3+kk), měsíční zálohy na elektriku máme 800,- Kč, jsme dva, na elektriku máme sporák a troubu (plyn nemáme), jinak topení dálkové (Plzeňská teplárenská) a za teď nám přišlo vyúčtování a ještě nám vrací 1300,- Kč :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kal vaříme na plynu....
Odpovědět
Heave - ahoj, zajimalo by me, zda v te drevostavbe mate rekuperaci nebo nejake rozvody tepla z krbu. Nebo jenom klasicky krb s tim, ze si pritapite jen v obyvaku/kuchyni? A muzu se zeptat, jaky tarif elektriny mate? Chystame se stavet taky drevostavbu, jenom porad vahame, jestli krb+elektrina, nebo radeji plyn... Diky.
Odpovědět
Profilova fotka
aji, a dalkove topeni stoji kolik? v tom se neorinetuju, tak bych rada vedela, dik.
Odpovědět
Profilova fotka
no my máme dálkové v Brně (4+1 byt) do paneláku a je to 644 kč/ Gj (gigajoul) ted koukám do vyučtování na zálohách jsme zaplatili 25 488,- a protopili jsme 23763,- cca 1725 nám budou vracet... v přepočtu jsme tedy protopili cca 37Gj za období cca listopad - duben... což jestli jsem dobře počítala, protopíme asi necelý 4000,- za měsíc v tom topným období :-p (ale platí se zálohy celejch 12 měsícu tak to vychází kolem 2 tisíc) , + ještě se tam připočítává něco za kubík vody, ale to nějak nemužu vyluštit z toho vyučtování, ale tam máme asi 3430 nedoplatek... myslím, že dálkový topení je hned po elektřině jedno z nejdražších, lepší, když to člověk mioc nestuduje :-N
Odpovědět
Profilova fotka
ty jo,t o je teda taky husta palka, ale zase je to velky byt....
Odpovědět
kristi - divala jsem se do vyúčtování a na zálohách jsme zaplatili 10200,- a protopili za 8416,- takže máme přeplatek. Na topení máme měřáky a celkovou spotřeba se skládá z 60% ze stavu z měřáku a 40% z rozlohy bytu. Teplárna tady v Plzni prej vyjde na topení levněji než plyn nebo elektřina. Původně chtěl developer, aby tu bylo topení plynové, jenže Západočeská plynárenská furt dělala nějaký ofuky, jako že sem nepotáhnou trubky atd. a nakonec se toho tady "ujala" Plz. teplárna a je pohoda.
Odpovědět
Profilova fotka
aji, tak to je jeste vcelku dobre ;-)
Odpovědět
A topení v zimě jsme nijak "neškrtily", protože jsem zimomřivka, takže bych byla furt nemocná a jak je vidět tak zálohy máme nastavené ok. Byli jsme tu první zimu, takže jsme měli všechny zálohy nastavené od oka a zatím je vše ok, dokonce nám téměř všude vracej x-)
Odpovědět
Profilova fotka
no, my taky topime dost, hlavne ta novostavba. vetras-topis furt dokola. Ja s malou porad doma v zime, pod 22,5st jsme nesli, doufam,ze ten ucet nebude tak strasnej.
Odpovědět
Profilova fotka
tak nám dnes došlo vyúčtování - 3+1 byly zálohy 600Kč a budem doplácet 1890, hold na mateřské člověk neušetří :-D vaříme teda na plynu
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky!!! My měli zálohu 500kč a dopláceli jsme 1390kč. :-( ]-( Záloha zvednuta na 800....
Odpovědět
Profilova fotka
Já se vám úplně bojím napsat, kolik protopíme my :-N :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
neboj a rekni
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?