Má někdo zkušenost s vyřizováním hypotéky přes M&M reality?

Dobry den, prosim ma nekdo skousenost z vyzrizovani hipoteky pres M&M reality( hipocentrum)/ Chceme koupit byt ktery teperve se stavi primo u developera, a oni nam nabidly ze nam zazidej pro tento byt hipoteku.
Odpovědět
Profilova fotka
tak hypotéka je tvrdé y pokud chcete nabídnout hypotéku - kontaktujte partners.cz jsou všude po republice - zavolal jsem na centrálu - odkázali mě na prodejce u nás z města a bezdokladová hypotéka za 1,79 % byla na světě - stavím a na nic nemám doklad -)
Odpovědět
Dekuji, omluvam se za chyby nejsme z CR :-) :-)
Odpovědět
S tímto bych Vám radila opatrnost. Pečlivě si prostudujte podmínky jaké Vám nabízí.
Odpovědět
Profilova fotka
Radeji si hypoteku sjednejte sam/sama primo u banky nez pres nejake financni poradce. Na jednoho z partners jsme take narazili a rozhodne nam nijak nepomohl a jen nas zdrzoval. Akorat se nam snazil nacpat vsechny mozne duchodove sporeni, pojisteni a investice. U investic navic idealne tak, abychom mu jeste zaplatili 100.000kc za to, ze nam investovani vlastne zridi. Kdyz jsme si pak do bank zasli sami, dokazali jsme si domluvit mnohem lepsi podminky, nez nam nabizel tento "specialista" z Partners.
Odpovědět
A nejen to, že pravděpodobně budete mít lepší podmínky přímo od banky, ale může se stát, že pokud Vám nabídnou financování musíte složit rezervační zálohu. A jak jsem se dočetla ze zkušeností jejich klientů, i když Vám oni úvěr neschválí, rezervační zálohu z nich dostanete už jen velmi těžko.
Odpovědět
Dekuji moc za poradu :-)
Odpovědět
@ivusek dekuji moc
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?