Mám požádat kvůli hypotéce o výpis ze Solus nebo CBCB?

Profilova fotka
Ahoj...chci si brát ke konci roku hypo...a tak si chci pro jistotu zjistit, zda náhodou někde nejsem dlužníkem,, protože hypo by byla passé...A teď nevím zda si mám požádat o výpis ze solus nebo z bankovního registru financí...Omlouvám se pokud jsem něco zaměnila:-D díky
Odpovědět
Profilova fotka
@indien Stačí jít do banky na předběžné schválení hypo, registry vám projedou a řeknou jestli je nebo není někde problém.-)
Odpovědět
Profilova fotka
aha...tak děkuji..:-)
Odpovědět
Profilova fotka
no chtěla bych to jen upřesnit, je pravda, že vám tyto informace poskytnou, ale rozhodně vám neřeknou nic konkrétního. A hlavně pokud někde zažádáte o hypo, tak budete automaticky do cbcb zařazeni, např. že se hypo schvaluje a pokud ji zamítnou tak ostatní banky to zamítnutí uvidí. jinak je tam uvedeno všechno, i kladně splácené půjčky i ty záporně splácené osobně bych do toho ty peníze dala a nechala si to poslat. jak z cbcb tak cncb, solus je dle mého názoru zbytečný ;-)
Odpovědět
Na Vitezne plani v Praze se da pozadat (i pisemne) o vypis z bankovniho i nebankovniho registru.. Jeden stoji 100 Kč plus poštovné..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?