Nedosáhnu na hypotéku

Dobrý den, potřebuji pomoct s hypotekou nevíte co mam delat? já tady v kolbence makám 12h noční a mám za to pár šlupek, prej přidaj procento...za to politici si těch procent přidají o dost víc a to se tam ještě jedou jen vychrápat. Ale za boha nemuzu dosahnout přijmu na to abych mohl postavit barak... proč radši se nevyresi nejak toto?
Odpovědět
1
2
@miladadruzka Pokud to máte za "pár šlupek", tak se vám žádná banka asi nepůjčí, protože šance, že hypotéku nesplatíte, je docela vysoká. Bohužel, trh a ekonomika se ohýbá tak blbě, že prostě lidí, kteří si nemohou dovolit bydlet ve svém či stavět, dost přibývá, ačkoliv ekonomika prý "šlape". A ještě vám budou bušit do hlavy, že nemít na vlastní barák a bydlet v nájmu je normální... Ale pokud prostě ten příjem nemáte, tak nic nevymyslíte.
Odpovědět
Zase nejaky trotl co chce provokovat s novezalozenym profilem
Odpovědět
@miladadruzka a nějaká lépe placená práce by nebyla?
Odpovědět
Profilova fotka
@miladadruzka jděte do politiky :-D
Odpovědět
@miladadruzka mel ses lip ucit.
Odpovědět
U mě byla možnost dohoda o pracovní činnosti, co jsem si mohl nechat napsat v rodině ale výdělek max 3000 a každá banka to neakceptuje
Odpovědět
@blazblaz O vzdelani to neni. Do skodovky berou cvicene opicky s vyucnim listem a ti domu mesicne nosi 25-30 cisteho, po 8 hodinach odchazi s cistou hlavou a s vybitou baterkou v mobilu. O tom se mi s cervenym diplomem muze jen zdat. Jit k pasu ale nechci, stale doufam, ze ta namaha pri uceni a projektech nebyla marna.
Odpovědět
@puhelin Byla si někdy v automobilce?
Odpovědět
@davex Na co narazis?
Odpovědět
@puhelin přesně tak, brácha tam byl v kvasinach a dělá se tam 3smenej provoz a byl z toho vyřízenej až až, byl rád že přijel na ubytovnu protože domu to měl 200km a šel spát, takhle celý týden a nic si nemohl ani pořádně zařídit a měl 22 cistyho...
Odpovědět
@puhelin no nevím, vybitá baterka, to je dost mimo mísu, že by se na páse nudili. Tam jedeš a jsi ráda, že máš pauzu na wc a oběd.
Odpovědět
@melin6 Pres agenturu?
Odpovědět
Článek se načítá
@candat Ver mi, ze to neni mimo misu. Jasny, par smolnych pozic je vic na ocich, ale jinak se i se zapnutou linkou stiha cigaro na venku.
Odpovědět
@puhelin narážím na to, že to není taková pohoda, jak si myslíš. Prošel jsem dost automobilek v Česku...
Odpovědět
@davex Nikdy jsem tam nepracovala, ale v nasi oblasti ma kazda rodina v automobilce alespon jednoho clena, takze na to tema mivame diskuze casto.
Odpovědět
@puhelin nebudu se přít, taky máme v automobilce pár známých a příbuzných a vím, že leháro to není. Pokud neděláš nějakého "šéfa". Ale taky znám dost lidí, kteří nakecají jakou mají pohodu, jen aby nevyšlo najevo, že makají jak šroubci.
Odpovědět
@puhelin No, ale taky záleží jaké vzdělání máte. Manažerských kecálků je nadbytek. Kvalitních techniků (programátoři, designéři, elektronávrháři, konstrukční inženýři, ...) fatální nedostatek.
Odpovědět
@skunkos To je opravdu vyborné, a ted člověk musí mit ještě 20% svých prostředků, jak to mam asi udělat ted?
Odpovědět
@bamak Bohužel žádnou nemohu najít. S mojim vzdelanim toho nemam moc na vyber..
Odpovědět
@blazblaz To se vam řekne, vy jste asi ještě víc blbejší než já, kdyz tohle dokazete napsat
Odpovědět
@melin6 A prosím jaka banka to akceptuje?
Odpovědět
@puhelin Po 8 hodinach? tomu se mi teda nechce verit.
Odpovědět
@candat Také si myslím, že to nebude uplně leháro
Odpovědět
Vím že Wüstenrot a ještě některé, chce to popsat ale vím že W urcite
Odpovědět
@miladadruzka Promiňte, ale pokud na to prostě nemáte, tak nemůžete stavět. To je přece docela jasné a jednoduché sdělení...
Odpovědět
Profilova fotka
Běžte dělat někam jinam, kde dávají víc než pár šlupek. Jinak barák nebude. Jednoduchá matematika ;-)
Odpovědět
@skunkos To je tedy velmi chytre, Dekuji za radu.
Odpovědět
@slabici Další chytrák koukam
Odpovědět
@miladadruzka Tak takové lidi miluju, umí si jen stěžovat, ale nic pro to, aby se měli líp neudělají. Práce je dost, a ne za malé peníze, jen musí člověk chtít.
Odpovědět
@miladadruzka jsem žena, ktera pobira cesky prumerny plat. Jdete si brecet jinam :-D :-D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?